Scrie o Carte prin care Atragi Clienți și îți Crești Prestigiul Profesional.

Book Accelerator. Primul program complet de îndrumare din România, dedicat antreprenorilor care vor să devină autori. 

Misiunea mea ca editor de carte și coach pentru autori:

Îi îndrum pe antreprenori/freelanceri să scrie și să publice o carte de branding profesional structurată ca un instrument de marketing, cu scopul precis urmărit din start: să atragă clienți educați, să se poziționeze ca expert și să-și trăiască visul împlinit ca autor.

Lucrez cu antreprenori cu experiență în domeniul lor (de exemplu: au o metodă/procedură proprie, cu rezultate bune, verificate), sunt deschiși la sugestii și își doresc expunere sau, cel puțin, nu se feresc de ea.

Fără ajutorul meu, aceștia vor renunța să scrie cartea pe care și-o doresc, vor suferi frustrări din cauza  acestui eșec al vieții lor – aspect care le va afecta stima de sine, știut doar de ei înșiși.

Cu îndrumarea mea, antreprenorii vor deveni autori ai unei cărți de specialitate sau de branding, vor fi priviți ca experți, vor trăi sentimentul unic de a da autografe pe propria carte. Aceasta le va întări încrederea în sine, le va crește respectul familiei, vor deveni mentori pentru debuntanții în meserie și, în timp, vor fi mai bine plătiți. Vor lăsa o moștenire scrisă valoroasă.

Viziunea mea:
Prin cărțile publicate, îmi doresc să contribui la notorietatea antreprenorilor români de excepție, pentru a rămâne în istorie ca mentori de seamă.

Privește această carte ca pe un instrument de marketing pe care îl folosești pentru a atrage atenția asupra unui lucru din care tu câștigi bani sau ca pe un fundament puternic al brandingului tau personal. Doar scriitorii profesioniști se focusează pe numărul cărților vândute – pentru că ei nu au altceva de vândut. Ceea ce nu este valabil pentru tine. Tu ești un întreprinzător și vei scrie o carte adresată unei nișe, care îți va aduce cele mai bune rezultate în afacerea ta.” Acest citat este îndemnul lui James Altucher, autor a 20 cărți și antreprenor de succes; la lansare, blogul său a atras 15 milioane de cititori.

Cartea ta – o resursă fundamentală de instruire pentru clientul tău.

Cartea ta este ca un manual din care oamenii învață cum să rezolve o problemă inspirați de experiența ta, de deciziile tale, de metodele tale de lucru, de felul în care ai depășit momentele dificile în profesia ta. Ei nu-ți vor citi paginile la gura sobei, vărsând o lacrimă sau așteptând un deznodământ dramatic cu sufletul la gură.
Cartea ta va fi mereu de actualitate și va fi căutată de cei interesați de soluția ta autentică la problema lor!

Cartea ta – o rampă de lansare pentru tine ca antreprenor.

Pentru tine, cartea este un mod prin care te promovezi ca personalitate și ca specialist pe o anumită nișă, unde îți expui pe larg produsul sau serviciul, așa cum nu poți s-o faci pe un site sau într-o prezentare de 20 de slide-uri.

Este o carte-magnet pentru clienți, coechipieri sau parteneri.

Îndemn!

Decide acum să scrii prima ta carte, fără teama că vei renunța pe parcurs – chiar dacă nu ai timp sau talent la scris.
Când vei privi în urmă și te vei întreba: ce ocazii am ratat sau când aș fi putut să fac mai mult, sper ca această carte să nu fie printre ele.
Un singur lucru îl poți face acum, răspunde hotărât: „Aleg să scriu acum cartea cu care voi rămâne în istoria experților din domeniul meu”. 
E foarte simplu: dă-mi un mesaj și deja ai făcut primul pas. Apoi  începem. Împreună!
Q Nu am scris decât emailuri și postări, e oare posibil să scriu o carte?

Împreună facem acest lucru posibil, prin îndrumare și consultare individuală. Este singura posibilitate să ajungi să fii cunoscut ca autor de carte. Am diferite soluții în funcție de stilul fiecărui antreprenor.
Dau un singur exemplu: în loc să scrii, te înregistrezi audio pe telefon. Vorbești liber ca și cum ți-ai prezenta afacerea unui client sau ai da detalii despre tine, ca profesionist.
Conținutul îl finisăm, pentru a fi coerent și corect, iar tu vei fi mândru că ai scris o carte.
Iată de ce, nu este nevoie să ai talent sau experiență la scris.

Q Sunt foarte ocupat, nu pot să scriu zilnic. Voi termina vreodată?

Este normal să fii ocupat cu meseria ta sau cu gestionarea firmei și, de aceea, vom lucra eficient și organizat. Vom structura clar cartea pe capitole , astfel vei ști din start de unde începi și unde vrei să ajungi.
Abia după aceea, vei explica fiecare idee principală din capitol, pas cu pas, punct cu punct.

Sunt aici să te îndrum, dar și să te motivez în momentele mai delicate, în care ai avea tendința să renunți.

Q De unde știu că această carte va interesa pe cineva?

Primul pas este să stabilim împreună ce nevoie importantă acoperă produsul tău sau ce dorință are clientul tău și tu i-o îndeplinești.
Când scrii, te gândești permanent că i te adresezi avatarului de client. Dacă nu ești sigur cum arată clientul ideal, atunci „ne împrietenim cu el” - îl definim după o metodă folosită de specialiștii în marketing de nișă.

Astfel, tot conținutul va fi de interes pentru clienți și poate, îl vor studia cu atenție ca pe un manual.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori