Bolloga, o poveste de iubire

La început a fost iubirea. Prin ea am întemeiat o familie. Am pus cap la cap dorinţele amândurora, am ales un loc pe sufletul nostru şi de aici până la o păstrăvărie a fost doar un pas.

Am găsit locul ideal în satul Bologa din comuna Poieni şi, pe malul pârâului Henţ, am construit Păstrăvăria Ecologică Bologa. Puteam face aproape orice, dar am ales să respectăm natura, să facem ceva prin care să dăm o valoare înapoi comunităţii.

Tot din iubire s-a născut fiul nostru. Îl priveam şi visam pentru el viitorul. Când am ajuns la diversificarea alimentaţiei ne-am dat seama că aveam o carne sănătoasă pentru el, căci păstrăvul e hrănitor, uşor, plin de nutrienţi, aşadar carnea necesară fiului nostru este aceasta

Dar este şi pentru noi şi pentru părinţii noştri, pentru prieteni.

De aici s-a coagulat ideea unei băcănii, unde să aducem producători inimoşi, iar împreună să oferim tot ce avem mai bun, mai sănătos, mai curat, produse ecologice, tradiţionale, soluţia perfectă pentru o alimentaţie corectă, un mix de produse alimentare în care am pus doar natură, seriozitate, iscusinţă şi responsabilitate, bucurie, bucăţele de suflet transilvan. Le-am ales cu grijă, vizitând producătorii, verificând ferme, linii de producţie, certificate.

Bolloga e despre viață. Și e despre ceea ce o face minunată – sănătatea, e despre alimente medicament, din iubire pentru oameni

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image