Servicii de arhitectura si design interior.

5 Recenzii pentru Birou Individual de Arhitectura Adela Irina Bara

Mela

1 Recenzii

Rezultate foarte bune și o colaborare excelentă

5/ 5

De-a lungul întregului proiect am colaborat foarte bine cu Adela. Ne-a explicat de la început cum o să se desfășoare proiectul și de ce anume se ocupă ea în toate stadiile lucrării. Așteptările pe care ni le-a creat au fost corecte, s-a ținut de cuvânt de fiecare dată. S-a bazat pe feedback-ul nostru legat de planșele și ideile pe care ni le-a prezentat, a încercat într-adevăr să creeze un design potrivit pentru noi, și a reușit. Locuim deja de 2 ani în apartamentul pentru care am colaborat, și suntem în continuare foarte mulțumiți de alegerile făcute de și împreună cu ea. Am recomandat-o și altor prieteni între timp, și au și ei aceeași părere.

Această recenzie a fost …?

Rares

1 Recenzii

Responsabilitate si rigurozitate MAXIMA !

5/ 5

A colaborat cu noi in amenajarea casei ,de la proiectare – executie , la recomdarea si gasirea celor mai potriviti furnizori de materiale .Din aceasta colaborare a rezultat ceva entuziasmant .Nu am incheiat inca toate lucrarile , dar ce am realizat este pe masura asteptarilor , ca sa nu fim prea laudarosi .O recomand cu toata increderea tuturor celor cu standarde ridicate .Merita .

Această recenzie a fost …?

Ada

1 Recenzii

Recomand!!

5/ 5

Adela ne-a ajutat sa avem o bucatarie si un living asa cum am visat. A venit cu propuneri la care nu m-as fi gandit adaptate pe stilul nostru. Punctuala, organizata, atenta la nevoile clientului si la detaliile care fac diferenta.

Această recenzie a fost …?

Tudor

1 Recenzii

Recomand cu incredere

5/ 5

Am colaborat cu Adela de la primele faze ale proiectului si pot sa spun ca nu m-as fi descurcat fara ea. A fost foarte receptiva la ideile si dorintele mele la partea de design, iar ulterior mi-a fost alaturi pe toata durata executiei. A venit cu multe sugestii bune, am putut dezbate alternative si in final sunt foarte fericit de cum a iesit totul. Recomand cu incredere!

Această recenzie a fost …?

Malina

1 Recenzii

Talent și seriozitate

5/ 5

Pe Adela o recomand cu încredere, are simț practic, este extrem de talentată și pasionată de tot de face. Apreciez în special atenția la detalii.

Această recenzie a fost …?

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Afișeză orarul
  • Lunideschis 24 ore
  • Marțideschis 24 ore
  • Miercurideschis 24 ore
  • Joideschis 24 ore
  • Vinerideschis 24 ore

Revendică Afacerea

Cererea ta a fost trimisă cu succes.