Povestea Bippidi Design

Care este povestea mea? Cum am ajuns să croșetez, să fac jucărioare și să intru în lumea corturilor pentru copii? Totul s-a întâmplat aproape pe negândite, organic și firesc.

Totul a început după ce am născut-o pe Cassia, primul meu copil.

Poate a fost țesătură afectivă și biologică a experienței oricărei mame puse față în față cu realitatea bogată, înspăimântătoare și înspăimântător de frumoasă a unei vieți noi, a vieții unui pui de om cu tot potențialul de magie pe care-l aduce.

Poate că nașterea a fost doar catalizatorul care mi-a permis să înțeleg o mică parte din lumea în care trăiesc și să mă înțeleg pe mine însămi.

Pasiunea mea pentru lucrul de mână este veche, veche de când sunt conștientă, veche de când am eu o lume în cap și de când am primele amintiri, iar Cassia poate i-a dat acestei pasiuni o formă, o direcție și un sens.

Odată cu Ivanna, cel de-al doilea copil, trăirile mele s-au sedimentat și ceea ce înainte îmi părea uneori un vis luminos dar vag a devenit o certitudine.

Am știut că toate experimentele mele în această lume a jucăriilor, a meșteșugului, a lucrului de mână, toate apropierile mele timide de aceste activități au un sens aparte doar dacă le înțeleg ca încercări autentice, chiar dacă uneori aproximative, de a veni în întâmpinarea copiilor, a tuturor copiilor, de a le oferi jaloane pe drumul fermecat al copilăriei.

Ce facem la Bippidi Design

Realizăm produse personalizate, de calitate pentru copii, lucrate cu pasiune și creativitate din materiale selecționate cu grijă.

Anunțuri

Cadouri handmade Craciun 5 cadouri de până în 100 de lei pentru cei mici bune de pus în ghetuțe sau sub brad: 1. Șosetă cu numele brodat în care mai încap o grămadă de cadouri: 70 de lei; sau simplă 50 de lei. 2. Baghetă Joy sau Magic în locul clasicelor nuiele: 35 de lei; 3. Căciulă din lână fiartă și jersey, personalizată cu materialele alese de tine: 90 de lei; 4. Ursuleț croșetat cu bavețică gata de personalizat cu nume: 65 de lei; 5. Set șorț și bonetă de bucătar, din materialele alese de tine și cu numele micului chef brodat: 100 de lei. Spune-ne ce dorești să-i faci cadou copilului tău și noi ne punem pe personalizat să ajungă la tine la timp. 😊

Contact Us

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni08:30 AM - 04:00 PM
  • Marți08:30 AM - 04:00 PM
  • Miercuri08:30 AM - 04:00 PM
  • Joi08:30 AM - 04:00 PM
  • Vineri08:30 AM - 04:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori