Locuiesc într-un sat fabulos din Valea Gurghiului (jud Mureș). Florile presate fac parte din viața mea de peste 15 ani. Din acest hobby s-a născut compania mea. Florile, frunzele, toate plantele care au trăit cândva, fac parte din munca mea. Fiecare dintre lucrări cu florile originale sunt unicate – tablouri, felicitări, semne de carte și calendare de buzunar etc.

De asemenea, fac cromolitatografii (în print) ale lucrărilor făcute de mine, cu flori presate, care îmi aparțin la fel că cele originale din floarea presată. Așa s-au născut calendarele de perete, felicitările etc. Creez fiecare piesă cu cunoștințele mele, folosind cele mai bune materii prime. Colaborez cu două doamne care fac lucrări minunate cu Flori presate, și colaborez cu un grafician din Târgu Mureș, care face grafică despre clădiri. După graficile lui fac semne de carte, calendare de perete, magneți de frigider, felicitări.

În prezent, am început să lucrez și cu Rășină Epoxidică. Cu rășină și flori presate naturale, creez bijuterii – pandantive, cercei, brățări –precum și diferite idei de cadouri. Tăvi, săpuniere, scrumiere, suporturi pentru telefon, bomboniere, cutii de cadouri, etc.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM
  • Sâmbătă09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image