Atelierul Tuedra este specializat în comenzi de produse prin corespondență și prin intermediul Internetului (Facebook și Instagram), produse ce sunt create și confecționate, la comandă, în funcție de preferințele clienților. Atelierul este o afacere de familie și a fost lansat în 2014, specializat pe produse handmade și homemade, creând și confecționând manual diverse produse, inclusiv din pânză de iută: ex. – huse perne, cuverturi, huse scaune, traverse masă, naproane, suporturi pahare, mărturii pentru nunti și botezuri, perdele, prosoape, etc.

În conversațiile avute cu clientele noastre, pe parcursul timpului, acestea și-au exprimat dorința de a achiziționa Sacoșe din pânză de iută și bumbac 100 %, astfel s-a născut ideea de a crea și confecționa Sacoșe, Genți și alte produse din țesături textile.

La început ne-am propus să creăm și să confecționam produse stas (serie), fapt ce nu s-a întâmplat, întrucât discutând cu clientele noastre și luând în considerare preferințele acestora, am constatat că fiecare clienta dorește un alt produs, care să păstreze o temă preferată, însă care să fie adaptat la nevoile personale.

Astfel, am început să cream și să confecționăm, la comanda, Sacoșe, Genți, Rucsacuri, Trăistuțe, Portofele, Borsete, Brățări, etc. , în funcție de preferințele clienților, concretizandu-se ideea de PRODUSE PERSONALIZATE. De altfel, aceste produse au devenit obiectul nostru principal de activitate.

O altă idee care s-a și concretizat, fiind solicitată de pictori și creatorii handmade, a fost aceea a PRODUSELOR BLANC, astfel am creat și confecționat o gamă de produse, ce ne-am propus să o lărgim prin adăugarea de noi modele, ce le vom crea și confecționa la solicitarea clienților .

De asemenea, la solicitarea clienților am început să brodăm produsele create și astfel a luat contur o gamă largă de produse brodate, lăsând la latitudinea clientului alegerea modelului și culorilor.

Produsele noastre sunt create și confecționate de noi manual pentru toate categoriile de vârstă, în cadrul atelierului nostru, colaborând cu clienții pe tot parcursul procesului, păstrând trendul actual și lărgind gama de materiale textile utilizate.

Deoarece toate produsele noastre sunt confecționate numai la comandă, acestea nu sunt disponibile imediat, rezervându-ne dreptul de a vă comunica termenul de execuție a acestora.

​​ Speram că aici să găsiți produse pe placul dumneavoastră și să dezvoltam o colaborare plăcută și fructuoasă.

​ Vă mulțumim !

​ CLAUDIA și MANUELA

Fondatori TUEDRA srl

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 08:30 PM
  • Marți09:00 AM - 08:30 PM
  • Miercuri09:00 AM - 08:30 PM
  • Joi09:00 AM - 08:30 PM
  • Vineri09:00 AM - 08:30 PM
  • Sâmbătă09:00 AM - 08:30 PM
  • Duminică09:00 AM - 08:30 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori