Povestea Atelierului a pornit acum 9 ani într-un moment în care am simțit lipsa pe piața a unui atelier de creație vestimentara sur mesure care să pună în valoare atuurile corpului feminin și crearea unei estetici personale cu influențe clasice, dar care în același timp să iasă din tiparele cotidianului ce definea moda atunci prin culori, imprimeuri sau croiala. Inspirația mea a fost bunica din partea mamei, care a cochetat o vreme cu croitoria, iar eu eram fascinată când eram mică de țesăturile ei și procesul prin care acestea se transformau în rochii, sacouri, fuste.

Tot ceea ce fac acum este de fapt un proces continuu de învățare fiindcă țesăturile prind viață diferit pe corpul nostru, imprimeurile pot schimba complet silueta unei persoane iar culorile îți accentuează trăsăturile și de multe ori îți dau și o stare de bine.

Acum păstrez pe lângă produsele de serie realizate made-to-measure și opțiunea creării unei garderobe personalizate pentru clientele mele. Îmi plac liniile clasice, dar cu un je ne sais quoi care să iasă în evidență, un fel de semnătura personală pe care o atașez creației. Mi s-a spus de multe ori că produsele mele sunt ușor de recunoscut fiindcă au o doză de feminitate care le însoțește.

Nu creez cu o anumită femeie în minte, îmi place să cred că pot atrage în atelier și persoane care poate nu s-ar fi imaginat în rochiile mele. Fac des acest gen de cuceriri stilistice și îmi plac reacțiile lor atunci când probează ceva în ce nu se vizualizau niciodată. Îmi place să surprind mereu prin propunerile mele.

Mai multe despre mine

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori