Salut,

Eu sunt Vero de la Aromaterre.

La Aromaterre avem grija de pielea ta cu produse blande din ingrediente naturale cu efecte demonstrate care nu creaza dependenta sau sensibilitate.

Ideea afacerii a plecat de la pasiunea pentru plantele aromatice. Am inceput prin a cultiva lavanda, salvie, busuioc pentru a fi distilate. Dar cand s-a nascut fiul meu, nevoia de a-i oferi produse de ingrjire blande, dar cu ingrediente naturale, m-a condus catre ceea ce de curand a devenit Aromaterre ingrijire naturala. Din nevoia mea de a folosi produse hipoalergenice cu cat mai putine ingrediente si riscuri pe termen lung, am ajuns sa formulez geluri de dus, creme si unturi de corp, precum si produse pentru ten si diverse probleme specifice.
Deviza noastra este ca natural ti se potriveste cel mai bine de aceea folosim ingrediente de origine vegetala in proportie de 97%, din surse sustenabile si locale cat mai mult posibil. Recipientele noastre sunt 100% reciclabile si refolosim ambalajele pe care le primim de la furnizori deoarece protejarea naturii este unul din obiectivele noastre.

Dorim să folosim cât mai mult din ceea ce natura ne oferă și să integram resursele disponibile deja în acest sens. De aceea folosim ca ingrediente și produse derivate din industria alimentara  pentru o agricultură eficientă, cu cât mai puține reziduuri și cu efecte pozitive asupra mediului.

Folosim ingrediente puține dar cu efecte benefice asupra pielii derivate din plante care înlocuiesc cu succes substanțele sintetice și petrochimice.

Am gândit fiecare produs să fie sustenabil, natural, blând cu pielea și biodegradabil. Procesul de fabricare este prietenos cu mediul, folosim în mare măsură procese de fabricare la rece pentru săpunuri sau temperaturi joase pentru creme și emulsii.

Ingredientele noastre sunt alese atent astfel încât să rezulte un produs natural, blând și etic:

Mai multe despre mine

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori