Aniela Events a apărut dintr-o pasiune  pentru flori urmată și de cea pentru aranjamente florale, fiind o echipă profesionistă  căreia  îi  place  realmente activitatea căreia i s-a dedicat. Iubim ceea ce facem, ne caracterizează creativitatea și exigența deopotrivă.

Avem o abordare holistică și ne asigurăm astfel că niciun detaliu specific al evenimentului creat prin aranjamentele și decorațiunile florale nu trece neobservat.

Este important să ne spuneți ce vă doriți, de aceea vă invităm să ne cunoaștem personal, iar noi vă punem la dispoziție toată îndemânarea și experiența noastră pentru a vă transforma visul în realitate sau cea mai importantă zi, într-una de poveste și într-o amintire de neuitat.

Oferim servicii  de design floral atât la evenimentele private cât și corporate. Acestea constau în aranjamentele florale pentru decorarea locației, buchete, lumânări botez și nuntă, corsaje și cocarde, coronițe, instalații florale, decor biserică și orice altceva vă doriți să decorăm cu flori naturale.

De asemenea, oferim servicii complete si personalizate de consiliere si organizare a evenimentelor – wedding and event planning, la un nivel înalt de eleganță, rafinament și profesionalism.

Pe site-ul nostru găsiți și un magazin de unde puteți cumpara buchete și aranjamente florale pentru Crăciun și alte sărbatori, precum  1 și 8 Martie, Paște și aniversări.

Cu drag, Aniela

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori