Andreea e genul acela de OM pe care trebuie să-l ai și să-l ții lângă tine atunci când ai de crescut o afacere la adevăratul ei potențial, fără să te epuizezi în proces.

Cristina Roșu – Fondator Școala de antreprenoriat sistemic Elevation

Cred sincer că în fiecare afacere exista toate resursele necesare pentru a crea un flux de vânzări funcțional și o strategie de marketing care sa îl susțină 100%. Câteodată însă confuzia cu privire la ce e mai important e atât de mare încât aceste resurse pur și simplu se diluează până ajungem să credem că nu știm, nu putem, nu avem ce ne trebuie pentru a reuși.

În toți acești ani de activitate în vânzări și marketing, peste tot în lume am învățat că nu exista o singură metodă de a face lucrurile care acționează ca un pat al lui Procust indiferent de compania care îl aplica. Din contră, fiecare afacere e unica și e bine că exista diversitate în ceea ce privește modul în care se pot atinge obiectivele.

Rolul meu este să analizez punctele unice ale afacerii și nevoile oamenilor pe care urmărește să-i ajute și să creez un flux de vânzare care are sens și aduce mai mult decât consumă. Vânzarea ar trebui sa fie ușoară. De fiecare dată. Subtitlul cărții mele este “Double Your Sales Without Sacrificing Who You Are” pentru ca trăiesc, predau și practic aceasta mantră în fiecare zi.

 

Putem lucra împreună astfel:

  • audit și sesiuni de consultanta – bune dacă simți ca nu mai crești în afacerea ta și nici nu știi ce ai putea face pentru asta
  • ateliere de lucru pe diverse teme de creștere a afacerii (email marketing, vânzări, comunicare, etc) – bune dacă vrei sa implementezi cu cineva care să-ți și spună dacă faci bine ce faci 🙂
  • cursul meu de suflet “De la zero la print cu impact și profit” sau “Publica o carte si crește-ti afacerea fără să-ți vinzi sufletul în proces”

2 Recenzii pentru Andreea Elena Halikias

Mihaela Gavrila

1 Recenzii

Sunt foarte incantata de informatiile primite de la Andreea

5.0/ 5

Am avut o sesiune mega interesanta de StoryBrand in urma careia am strans numeroase informatii pretioase. Andreea are un super plan cu pasi simpli de urmat, intrebari ce ofera claritate si structureaza foarte frumos povestea fiecaruia. O recomand tuturor, eu cu siguranta voi fi cu ochii pe ea de acum!

Această recenzie a fost …?

oana herra

1 Recenzii

am primit claritate si energie pozitiva

5.0/ 5

“Am dat peste” tine in grupul de antreprenoare si m-a atras la secunda invitatia ta, Andreea. In timpul sesiunii gratuite am primit claritate in idei, am simtit interes fata de provostea fiecareaia dintre noi. Mediul safe si increderea pe care o emani m-a facut sa imi fie usor sa scot ideile la suprafata. Lucrezi cu profesionalism si caldura in acelasi timp. ne vedem la urmatoarea provocare. abia astept sa scriem cartea.

Această recenzie a fost …?

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image