Sunt Andrada, sunt fotograf de portret și de 7 ani fotografiez femei care au sau care își construiesc un brand personal.

Lucrez cu femei care schimbă lumea – femei puternice, conectate la ele și la lumea lor interioară, care au scopul de a-i ajuta pe ceilalți și de a contribui în societate, de a aduce mai multă bucurie și libertate în viețile celorlalți.

Îmi aduc contribuția în lume folosind tot ceea ce sunt prin intermediul camerei foto și al artei fotografice. Îmi place să înțeleg nevoile fiecărui proiect în parte, să aloc timp pentru a cunoaște femeia pe care urmează să o fotografiez și pentru a înțelege care sunt nevoile ei și ale brandului ei, astfel încât în timpul sesiunii să o ghidez în cel mai bun mod cu putință.

Am ales să fac asta pentru că prin fotografie am ocazia să reunesc aproape toate calitățile și pasiunile mele, pentru mine fotografia fiind cel mai bun mijloc de explorare liberă a emoțiilor, a feminității și a creativității.

Simt că cel mai bun mod în care pot contribui e să fiu oglindă pentru femeia din fața mea, o oglindă în care ea își (re)descoperă puterea, vocea și în care totodată se arată lumii într-un mod autentic, lăsând în urmă frica de expunere.

Dacă rezonezi cu ce ai citit, te aștept la o sesiune foto în studioul meu din Cluj-Napoca 🙂

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori