Misiunea mea

Misiunea mea este să încurajez și să susțin tinerii să-și exploreze abilitățile și valorile personale, astfel încât să-și găsească drumul potrivit în carieră și să depășească barierele mentale care îi împiedică din a acționa conștient către ceea ce iși doresc cu adevărat.

Cum putem colabora

1. Sesiuni online 1:1

Vom explora împreună tehnici și strategii eficiente pentru a gestiona stresul, a-ți gestiona timpul într-un mod productiv și a-ți depăși fricile și blocajele care îți limitează potențialul. În plus, vom lucra împreună pentru a identifica și a-ți clarifica obiectivele de carieră, astfel încât să poți lua decizii mai bine informate și să îți construiești un viitor profesional împlinitor.

În aceste sesiuni private, vei beneficia de atenție individualizată și de un plan personalizat de acțiune care îți va oferi instrumentele necesare pentru a-ți atinge obiectivele. Vei învăța să-ți gestionezi cu succes emoțiile și să iei decizii mai bune în viața ta personală și profesională.

Află mai multe despre mine pe www.andraolaru.com

2. Program intensiv de stress management

Programul intensiv de stress management pe care îl ofer este o oportunitate unică de a învăța să gestionezi stresul și să îți crești nivelul de prezență și împlinire personală. Acest program are o durată de 8 săptămâni și include 8 sesiuni individuale de coaching, acces la aplicația Positive Intelligence și training-uri video săptămânale.

Programul se bazează pe metodologia dezvoltată de Shirzad Chamine, expert în domeniul inteligenței pozitive și fondator al Positive Intelligence. În cadrul programului, vei învăța să îți controlezi stresul și să îți dezvolți abilitățile mentale pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții.

Aplicația mobile Positive Intelligence, te va ghida prin diferite exerciții și tehnici care te vor ajuta să-ți dezvolți mușchii mentali necesari pentru a gestiona mai bine stresul. Această aplicație este bazată pe cercetări științifice și a fost concepută pentru a te ajuta să îți dezvolți abilitățile mentale și emoționale.

În plus, vei beneficia de sesiunile individuale de coaching cu mine, unde vom aborda în mod personalizat provocările cu care te confrunți și vom dezvolta strategii specifice pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele.

Află GRATUIT cum te auto-sabotezi AICI.

3. Program de reconectare în familie

Cred cu tărie că familia joacă un rol crucial în dezvoltare, de aceea ofer un program intensiv alături de un membru din famlia ta, deschis să exploreze alături de tine metode prin care să vă îmbunătățiți relația și să diminuați conflictele.

Atunci când fiecare membru al familiei își aduce proprii sabotori pe masă, o discuție binevoitoare se poate transforma într-o sursă de stres și de nemulțumire.

Prin această abordare holistică, îmi doresc să ajut familiile să îmbunătățească calitatea vieții și să construiască o relație mai sănătoasă și mai apropiată.

Acest program are o durată de 8 săptămâni și include 8 sesiuni de coaching de grup, 1 sesiune individuala, acces la aplicația Positive Intelligence și training-uri video săptămânale.

Află mai multe despre Positive Intelligence urmărind acest VIDEO.

Contact

☕ Hai să bem o cafea virtuală, fără nicio obligație, programându-te AICI.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți08:00 AM - 12:00 PM
  • Miercuri08:00 AM - 12:00 PM
  • Joi09:00 AM - 08:30 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image