Alina Redenciuc -Trainer MI

Alina s-a născut la Brasov si are o legatura specială cu orasul ei natal.
Pregatirea sa profesionala este in domeniul managementului HORECA,  la 27 de ani a devenit managerul celui mai bun restaurant de profil american din lume , pe oceane.
A calatorit in jurul lumii timp de 14 ani, explorand lumea fizica si locurile sacre, invatand despre diverse culturi si obiceiuri.
Alina este familiara cu experientele in afara corpului inca din copilarie, insa a devenit in ultimii ani fascinata si de starile de constiinta extinsa.
Calatoria spirituala constienta a Alinei a inceput in prima parte a anului 2012. Atunci a intrat in caminul unor maestri, care au instruit-o in practica Reiki. Au urmat apoi diverse experiente si cursuri, iar către sfarsitul aceluiasi an a absolvit primul curs de evoluție spirituală ce foloseste tehnologia Hemi-Sync. A avut dificultati atunci cand, la fiecare intrare intr-un exercitiu, avea o iesire necontrolata inafara corpului si gandul puternic de a deveni trainer nu ii dadea pace. In momentul in care a decis sa isi dea acordul pentru a deveni trainer, ea a putut continua cu usurinta exercitiile cursului, dar a stiut ca va urma si o mare schimbare in viata ei.
Astfel, urmandu-si chemarea , in urmatorul an a absolvit toate cursurile oferite de catre Institutul Monroe si ulterior a devenit Trainer Outreach certificat .
Alina practica arte martiale Thai Chi ,Qi Gong si Krav Maga-pentru un mai bun control al energiei personale , iubeste calatoriile in natura , astrologia si echitatia.
Este consilier de dezvoltare personala si hipnoterapeut, iar transformarile pe care le produce in clientii sai ii sunt experiente nepretuite .

In general , trainerii Institutului Monroe sunt un grup mondial de oameni foarte implicați, din medii diferite, care sunt dedicați umanității .

Ca organizatie , susținem oamenii să își creeze vieți mai pline de sens și mai fericite prin explorarea ghidată a conștiinței extinse. Trainerii au o gamă largă de expertiză și o mare experiență personală în formare, asistență cu dezvoltarea personală și studii de conștientizare. Angajamentul lor de a vă încuraja să vă descoperiți propria călătorie unică este o caracteristică specială a trainerilor Monroe. Ei nu pretind că cunosc toate răspunsurile, ci mai degrabă lucrează pentru a vă da puterea să le găsiți pe ale voastre. După cum spunea adesea Bob Monroe, „Nu crede ce spun, dar du-te și află singur!”

 

***

Hemi-sync este o tehnologie audio ce folosește sunetul ca resursă naturală pentru a influența undele cerebrale. Se cunoaște faptul ca avem o capacitate înnăscută a creierului de a copia și re-crea frecvențele pe care le aude, frecvențe ce influențează undele cerebrale. Așadar, prin sunet putem accesa stări profunde de relaxare, perfecte pentru introspecție. Analogic, dacă laserele sunt lumină concentrată, coerentă , hemis-sync creează o minte focusată, coerentă – condiția optima pentru îmbunătățirea performantei umane.
 
Programele institutului conțin exerciții și tehnici aparent simple dar cu o eficienta maxima, tehnici ce pot fi folosite apoi în viata cotidiană.
Ex – tehnici de eliminare a fricilor, de curățare a câmpului energetic, de energizare, conexiune cu părți profunde ale noastre, îmbunătățirea intuiției, a creativității, a echilibrului în general.
 

Este un model de învățare ce nu încurajează metoda corect-greșit, ci ceea ce vine este experiența potrivită. Nu încurajăm dogme, nici credințe religioase sau politice. Aceasta este o metodă științifică ce îmbină cu succes știința cu spiritualitatea .

Mai multe despre mine

Q Ce fel de programe ofera Institutul Monroe?

Institutul Monroe ofera programe de dezvoltare personala si introspectie profunda , probabil unele dintre cele mai eficiente din lume .

Q Cu ce se ocupa Institutul Monroe?

Institutul Monroe este o organizatie educationala care avanseaza explorarea constiintei ca modalitate de a obtine o viata echilibrata si implinita .

Q Cum decurg aceste programe ?

In cadrul programelor se audiaza exercitii specifice de relaxare profunda si introspectie . Se foloseste tehnologia Monroe Sound Science - denumita la un moment dat Hemi-Sync . Participantii raman in pozitie culcat in timpul audierii acestor exercitii - si vor folosi casti audio .

Q Ce este tehnologia Monroe Sound Science (hemi-sync) ?

Este o tehnologie de sunet . Foloseste sunetul ca mijloc de a modifica undele cerebrale in mod natural . De aceea exercitiile se audiaza la casti stereo - sunetele sunt transmise pe doua frecvente usor diferite , diferenta nu este audibila insa creierul simte aceasta si creaza bataia binaurala . Sunetele sunt folosite de mii de ani ca si catalizator al obtinerii starilor de constiinta superioare .

Q Ce sunt bataile binaurale ?

Cand creierul detecteaza diferenta in frecventa la sunetele pe care le primeste prin fiecare casca , emite senzatia unui al treilea sunet , un usor vibrato . Cand ''auzim'' acel sunet , este un semn ca cele doua emisfere cerebrale functioneaza la unison . Aceasta este conditia optima pentru performanta umana . O conditie superioara , absolut naturala ,prin care trecem zilnic dar in perioade prea scurte pentru a beneficia din plin de ele .

Q Ce beneficii primesc din aceste programe?

Beneficiile sunt multiple si se manifesta individual la fiecare persoana , in functia de zona pe care are nevoie sa o echilibreze,iata doar cateva :
- Relaxare profunda
- Meditatie avansata
- Eliminarea fricilor
- Creativitate marita
- Intuitie sporita
- Stare de bine accentuata
- Somn imbunatatit
-Intelegere mai buna a energiei

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM
  • Sâmbătă09:00 AM - 05:00 PM
  • Duminică09:00 AM - 05:00 PM
building Deții această afacere? Revendică Acum! Revendică Acum!

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori