Adoria Events este proiectul nostru de suflet, izvorât din pasiune pentru decor și dragoste de frumos, din satisfacția pe care ne-o oferă zâmbetele și lacrimile de la finalul unui eveniment reușit, din atenția pe care ne place să o acordăm fiecărui detaliu astfel că evenimentul să fie perfect și să genereze cele mai frumoase amintiri.

Realizăm decor pentru orice tip de eveniment, lucrăm cu flori realizate manual și nu numai. De ce nu flori naturale? Pentru că florile de hârtie și textil, unele realizate de noi, altele importate, pe lângă faptul că nu se vor ofili, sunt mult mai durabile și asemănarea cu cele naturale este 1 la 1. Lucrăm cu flori de cea mai bună calitate și acest lucru se vede în evenimentele realizate până acum.

Q Cine suntem?

Adoria Events este proiectul nostru de suflet, izvorat din pasiune pentru decor si dragoste de frumos, din satisfactia pe care ne-o ofera zambetele si lacrimile de la finalul unui eveniment reusit, din atentia pe care ne place sa o acordam fiecarui detaliu astfel ca evenimentul sa fie perfect si sa genereze cele mai frumoase amintiri.

Q Ce oferim?

Misiunea noastra este sa transformam fiecare eveniment, de orice tip, intr-o creatie decorativa planificata meticulos in functie de tematica, tipul evenimentului si preferinte. Realizam decor pentru sala, photocorner, decor pentru exterior, elemente personalizate in functie de preferinte, buchete si lumanari de cununie, marturii realizate de noi.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori