Acuarello a apărut ca o inspirație atunci când am descoperit pentru prima data Pictura pe numere. Ideea că am putut să pictez și să realizez o operă de artă mi-a plăcut enorm, întodeauna am admirat talentul la pictură și artă în general.

Pentru a picta un astfel de tablou, tot ce trebuie să faci este să pictezi numerele de pe pânză cu numerele de pe culoare, să ai aproape un pahar cu apă, ceva timp, răbdare și o stare de spirit bună. Ușor ușor, pictând numerele, tabloul prinde viață sub ochii tăi, este o adevărată satisfacție.

În 2017, împreună cu Eduard Geapana am creat Acuarello Picturi pe numere, un proiect de suflet ce promitea să bucure prin pictură cât mai mulți oameni la fel de pasionați de artă și frumos.

Tablourile pe numere Acuarello se adresează atât adultilor, cât și copiilor, iar părinții sunt foarte încântați de ideea de a le oferi copiilor lor o activitate creativă care să îi scoată cu ochii din tablete si sa încerce pentru prima data experiența picturii.

În cei 4 ani, Acuarello a crescut frumos, datorită vouă, oamenilor frumoși care ați îmbrățișat cu bucurie experiența picturii pe numere. Împreună formăm o mare Familie și pentru asta vă mulțumesc.

Îmi doresc să vă aduc mereu bucuria și plăcerea de a picta,

Loredana Micheten

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori