Numele meu este Marina Voicu și sunt terapeut holistic. Ce înseamnă asta?

Terapiile holistice nu numai că te ajuta să te reechilibrezi, să te recentrezi și să te întorci la tine, însă te poți transforma absolut complet, atât fizic mental cât și emoțional.

Serviciile pe care le ofer sunt:

Theta Healing- este o terapie care poate fi făcută atât în cabinet cât și în mediul online. Cu această terapie se fac curățări la nivel celular, curățări energetice, citiri, eliberări, conectare cu Sinele Superior, Îngerii și Ghizii Spirituali. Punem să ne conectam la viitorul pe care nivelul nostru de conștiență îl are la momentul prezent, identificând astfel lucrurile pe care ai nevoie să le schimbi în viață ta.

Theta Healing este o metodă folosită în toată lumea, prin intermediul căreia ne conectam la energia creatoare a tot ce există în acest plan fizic cât și cel astral. Se intră pe frecvența iubirii pure direct de la Sursa, de la Dumnezeul Atotcreator. Conectandu-ne în meditație la undele creierului Theta, putem aduce miracole în viață noastră și ne putem uni cu tot Universul. Curățările se fac la nivel înalt al subconștientului de unde noi ne putem elibera de convingeri limitative și programe sabotoare pe care noi le-am “împrumutat” de-a lungul timpului și vieților trecute. Ce înseamnă asta? Că dacă noi avem programul că “Bogații sunt răi și că fac bani făcând lucruri urâte”, este posibil că noi să nu facem bani tocmai pentru că nu dorim să fim bagați în acea “oală”. Cu această metododa învățam și testul Kinesiologic cu care ne putem identifica convingerile și programele limitative. Urmărește ce nu merge bine în viața ta și iți spun ce programe ai nevoie să eliberezi sau să ștergi din câmpul tău.

Access bars- este o metodă de tarapie care se face doar în cabinet pentru că este necesar ca persoana care primește terapia să stea culcată pe patul special iar terapeutul accesează așa numitele bare(bars). La nivelul capului exista 32 de centrii (puncte) unde fiecare dintre noi am stocat toate gândurile, ideile, convingerile, considerațiile, emoțiile și atitudinile pe care noi le-am crezut importante în viețile pe care noi le-am trăit din eternitate până în prezent și le-am păstrat cu noi. Prin atingerea lor și formulând comenzile, se deblochează programele aferente acelor bare, practic e ca și cum am apasă la calculator butonul de delete pentru că, creierul nostru este ca un calculator în care sunt stocate toate datele, bune sau nu. Cu Bars învățam să primim și să dăm afară tot ce înseamnă negativ și care ne influențează viața.

Terapia energo-informațională este o terapie care poate fi făcută atât în cabinet cât și de la distanță, terapeutul se conectează la persoana care primește și pe intenție se fac curățări, eliberări, transformări. Cu această terapie te poți elibera de karma adusă cu tine în aceasta viață.

După terapie efectele se observă imediat pentru că primind lumina în corp se eliberează negativul iar stările oamenilor pot fi diferite, pot apărea emoții și stări ciudate sau pot apărea dureri ușoare de scurta durată în corp. Acestea sunt semnele că, corpul intră în vindecare.

Terapia prin hipnoză – prin hipnoză putem modifica subconștientul, aceasta terapie ne ajuta să scăpam de frici puternice, fobii, nevroze, alcool sau alte dependențe etc.

Regresii în viețile anterioare – ajutandu-ne de hipnoza, putem accesa memoria celulară și călătorind în viețile trecute din eternitate până în prezent. Cu toții avem anumite nelămuriri privind viața noastră sau poate doar aspecte din viața noastră. Poate doar curiozitatea te împinge să îți vezi viețile trecute sau poate vrei să vindeci anumite lucruri. Poți chiar să conștientizezi motivele pentru care ai anumite obsesii sau lucruri care îți plac foarte tare și nu ști de ce, poate te simți că acasă în anumite zone în care ai fost pentru prima dată. Indiferent de motiv, regresia în alte vieți este o călătorie plăcută în timp și complet sigura.

Face Lift- face parte din categoria Access, doar că este ca un lifting energetic în care ne eliberăm de programele, convingerile și tiparele care ne fac trupul să îmbătrânească. Corpul nostru poate rămâne tânăr, el îmbătrânește doar pentru că noi avem aceste convingeri.

Pictez și tablouri cu vibrație înaltă bazate mai mult pe simboluri sacre.

Mai multe despre mine

Q Care e scopul vietii?

Acela pe care sufletul tau ti-l transmite.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori