Am creat TABĂRA ONLINE RESTART CAMP ca un teren de învățare si practică in domeniile Marketing, Social Media, Vânzări, Construcție de website-uri, HR (recrutare & selecție), Employer Branding, Client Experience, Design grafic – UX&UI și Personal Branding.

Așa că, indiferent ce alegi, POȚI ÎNVĂȚA COMPETENȚELE DE BAZĂ. în câteva zile. Și vei putea să ÎȚI PUI NOILE ABILITĂȚI LA LUCRU prin voluntariat într-unul dintre proiectele partenere ale inițiativei (Great HRs, Millionaire Mindset Inspiration Romania, Angajez 45+ sau chiar în cadrul acestui proiect, în funcție de alegerea ta) astfel încât vei avea PÂNĂ LA 6 LUNI DE PRACTICĂ, experimentare ȘI ÎNDRUMARE să poți afla ce funcționează pentru business-ul tău când vei aplica principiile învățat aici! Înscrie-te la cursurile gratuite aici:  http://www.restart-camp.com

Q Ce este tabăra online Restart Camp?

Am creat TABĂRA ONLINE RESTART CAMP ca un teren de învățare si practicăin domeniile Marketing, Social Media, Vânzări, Construcție de website-uri, HR (recrutare & selecție), Employer Branding, Client Experience, Design grafic - UX&UI și Personal Branding.
Așa că, indiferent ce alegi, POȚI ÎNVĂȚA COMPETENȚELE DE BAZĂ. în câteva zile. Și vei putea să ÎȚI PUI NOILE ABILITĂȚI LA LUCRU prin voluntariat într-unul dintre proiectele partenere ale inițiativei (Great HRs, Millionaire Mindset Inspiration Romania, Angajez 45+ sau chiar în cadrul acestui proiect, în funcție de alegerea ta) astfel încât vei avea PÂNĂ LA 6 LUNI DE PRACTICĂ, experimentare ȘI ÎNDRUMARE să poți afla ce funcționează pentru business-ul tău când vei aplica principiile învățat aici!

Q Care sunt pașii pentru a deveni camper în tabăra online?

1. Vii la unul dintre cursurile gratuite online (sau la toate) unde îți garantăm că:
- Vei învăța câteva noțiuni de bază despre specializarea aleasă, vei vedea exemple concrete pentru cum se aplică noțiunile și vei analiza studii de caz alături de trainer.
- Vei afla mai multe despre program, cum ne-am gandit să te ajutăm să te dezvolți, învățând noțiunile de bază și exersând în mod real (în afara afacerii tale, înainte să aplici în interiorul ei).
2. Apoi te înscrii în tabăra online Business Restart:
- Participi la cursul online pentru avansați și înveți noțiunile de bază (în funcție de curs, acestea pot avea 2 sau 3 zile, cu câte 2 ore de curs / zi, seara, de la ora 18:00)
- Intri ca voluntar în comunitatea pe care ți-o alegi și începi treaba - profesezi prin voluntariat într-una dintre comunitățile partenere ale proiectului (Great HRs Community, Angajez 45+, Millionaire Mindset Inspiration Romania) sau chiar în prezentul proiect. Îți punem la dispoziție 6 luni în care vei putea face voluntariat (vei lucra minim 1-2 ore pe săptămână, în timpul tău și în funcție de programul tău, vei participa la 1 meeting pe săptămână pentru status și plannig online alături de echipa ta. Vei lucra de la distanță, online, în echipe autonome, cu seriozitate și asumare din partea ta). Cu alte cuvinte, vei aplica în practică ceea ce înveți la curs și îți vei însuși abilități noi profesând noua expertiză.

Q Cum mă înscriu in tabăra online Restart Camp?

Lasă-ne contactele tale in pagina www.restart-camp.com și vom reveni cu un mail cu datele de acces pentru sesiunea aleasă. Dacă ai nevoie de informații suplimentare și dorești să vorbești cu cineva direct înainte de înscriere, ne poți suna oricând la 0724433667 / 0742965615 sau ne poți scrie pe WhatsApp sau Telegram, la aceleași numere.

Q Care sunt beneficiile camperilor Restart Camp?

CE VEI AVEA CU TERMEN NELIMIMITAT („FOR LIFE”) din partea noastră, dacă vrei să intri în tabăra online Career Restart:

CURSUL - Poți repeta cursul ales ori de câte ori dorești – cursurile au o ciclicitate de 4 săptămâni.

SUPORTUL DE CURS - Vei primi suportul de curs în format PDF.

O COMUNITATE CARE SĂ TE SUSȚINĂ ÎN EVOLUȚIE - Vei face parte dintr-un grup de Telegram alături de toți cursanții - nu numai cei din grupa ta, ci toți cei care au participat vreodata :), astfel încât să poți cere oricând informații, feedback despre reușitele tale și ajutor când nu te descurci cu ceva de la colegi și, bineînțeles, de la traineri.

PROFESAREA UNEI NOI SPECIALIZĂRI - Posibilitatea de a face voluntariat pe specializarea ta cât timp ai nevoie (mai mult sau mai puțin de 6 luni – rămâne la alegerea ta). Vei învăța, nu numai noțiuni noi, ci vei pune ce ai învățat la treabă, profesând cu adevărat, într-un cadru cu oameni care te susțin și te învață constant.

VIZIBILITATE - Vei avea recunoașterea publică a contribuției tale în fața a mii de oameni - pe website-urile comunității unde vei profesa (www.greathrs.com, www.angajez45plus.com, www.millionaire-mindset-inspiration.com/) și în canalele acestora de social media (în footer-ul fiecărui site vei putea vedea canalele fiecărei comunități).

UN PROIECT CUNOSCUT ÎN PORTOFOLIU - Vei putea adăuga în portofoliul tău contribuția ta la un proiect mare, cu vizibilitate națională dintre cele ale comunității pe care o alegi.

EXPERIENTA ÎN CV - Vei avea în CV noua expertiză și experiența de 6 luni într-un domeniu nou.

RECOMANDĂRI DE LA COLEGI ȘI COORDONATORI - Vei putea pune contactele colegilor și trainerilor la recomandări în CV pentru noul angajator dorit.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni12:00 PM - 09:00 PM
  • Marți12:00 PM - 09:00 PM
  • Miercuri12:00 PM - 09:00 PM
  • Joi12:00 PM - 09:00 PM
  • Vineri12:00 PM - 09:00 PM
  • Sâmbătă12:00 PM - 06:00 PM
  • Duminică12:00 PM - 06:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori