Servicii de arhitectura si design interior.

Mai multe despre mine

5 Recenzii pentru Birou Individual de Arhitectura Adela Irina Bara

Mela

1 Recenzii

Rezultate foarte bune și o colaborare excelentă

5.0/ 5

De-a lungul întregului proiect am colaborat foarte bine cu Adela. Ne-a explicat de la început cum o să se desfășoare proiectul și de ce anume se ocupă ea în toate stadiile lucrării. Așteptările pe care ni le-a creat au fost corecte, s-a ținut de cuvânt de fiecare dată. S-a bazat pe feedback-ul nostru legat de planșele și ideile pe care ni le-a prezentat, a încercat într-adevăr să creeze un design potrivit pentru noi, și a reușit. Locuim deja de 2 ani în apartamentul pentru care am colaborat, și suntem în continuare foarte mulțumiți de alegerile făcute de și împreună cu ea. Am recomandat-o și altor prieteni între timp, și au și ei aceeași părere.

Această recenzie a fost …?

Rares

1 Recenzii

Responsabilitate si rigurozitate MAXIMA !

5.0/ 5

A colaborat cu noi in amenajarea casei ,de la proiectare – executie , la recomdarea si gasirea celor mai potriviti furnizori de materiale .Din aceasta colaborare a rezultat ceva entuziasmant .Nu am incheiat inca toate lucrarile , dar ce am realizat este pe masura asteptarilor , ca sa nu fim prea laudarosi .O recomand cu toata increderea tuturor celor cu standarde ridicate .Merita .

Această recenzie a fost …?

Ada

1 Recenzii

Recomand!!

5.0/ 5

Adela ne-a ajutat sa avem o bucatarie si un living asa cum am visat. A venit cu propuneri la care nu m-as fi gandit adaptate pe stilul nostru. Punctuala, organizata, atenta la nevoile clientului si la detaliile care fac diferenta.

Această recenzie a fost …?

Tudor

1 Recenzii

Recomand cu incredere

5.0/ 5

Am colaborat cu Adela de la primele faze ale proiectului si pot sa spun ca nu m-as fi descurcat fara ea. A fost foarte receptiva la ideile si dorintele mele la partea de design, iar ulterior mi-a fost alaturi pe toata durata executiei. A venit cu multe sugestii bune, am putut dezbate alternative si in final sunt foarte fericit de cum a iesit totul. Recomand cu incredere!

Această recenzie a fost …?

Malina

1 Recenzii

Talent și seriozitate

5.0/ 5

Pe Adela o recomand cu încredere, are simț practic, este extrem de talentată și pasionată de tot de face. Apreciez în special atenția la detalii.

Această recenzie a fost …?

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori