Sunt Laura-Lucia Găvan, artist & creative change maker. Sunt interesată de dezvoltare personală și în carieră, cred că fiecare are o misiune proprie care merită descoperită și încurajată, cred puternic în creativitate ca instrument de a dezvolta potențialul individual, de aceea ajut în sesiuni online individuale profesioniștii creativi și în special femeile dornice să se dezvolte, să evolueze, să-și dezvolte creativitatea și să-și atingă obiectivele în viața personală, de familie și în carieră.

Am experiență pedagogică de peste 10 ani, în lucrul cu persoane de diferite vârste, cu diferite personalități, nevoi, pasiuni și interese. Am susținut cursuri, ateliere, conferințe și am ajutat concret zeci de adulți și de copii să-și dezvolte creativitatea și potențialul, să-și descopere și continue misiunea personală și planul de carieră și m-aș bucura să te pot ajuta să-ți atingi și tu obiectivele astfel.

Din 2011 sunt antreprenor cultural și am dezvoltat Art Out, concept care include proiecte culturale, educaționale și sociale. Am o vastă experiență în jurnalism, iar din ianuarie 2011 am fondat revista Art Out, revista industriilor creative.

Din 2016 sunt co-fondator și președinte al Asociației Art Out și mă ocup direct de coordonarea de proiecte și programe, fiind atentă la nevoile oamenilor, căutând constant noi modalități de a le veni în ajutor. 

În tot ce fac, facilitez cconectarea între viața personală, relație și familie și respectiv viață profesională și carieră. Conectez profesioniști si pasionați ai artei cu reprezentanți ai societății civile și mediului de afaceri, antreprenori și freelanceri.

Te pot ajuta cu toată experiența mea și expertiza acumulată, ascultându-te și ghidându-te. Pentru aceasta, poți programa o sesiune online 1 la 1 de 1 oră, de aceea te invit să-mi scrii pe mail sau în rețelele sociale și vom stabili detaliile sesiunii de consiliere. 

Mail – laura@artout.ro. Telefon – 0747060128.

Mai multe despre mine

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 06:00 PM
  • Marți09:00 AM - 06:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 06:00 PM
  • Joi09:00 AM - 06:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 06:00 PM
  • Sâmbătă02:00 PM - 06:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori