Provensal.ro este un proiect ambițios într-o lume largă a produselor cosmetice. Acest proiect îndrăzneț este creat de către doi tineri  idealiști ce susțin conceptul de viață sănătoasă. Având șansa  locuim într-unul dintre cele mai frumoase locuri din lume, Provence, ne-a venit ideea de a crea Provensal.ro – o infuzie de produse cosmetice organice bio și naturale.

Am început prin a face o selecție a celor mai renumite produse cosmetice organice bio și naturale din această zonă, produse cu certificări importante, cu premii câștigate în acest domeniu, care garantează calitatea, mizând pe sloganul “Calitatea nu este un lux de neatins”.

Provensal.ro oferă o gamă exclusivistă de produse, ce se adresează tuturor celor ce cred sănătatea pielii este la fel de importantă ca și sănătatea corpului.

Datorită ingredientelor organice bio și naturale, produsele se adresează unui public larg: femeilor ce își doresc o piele sănătoasă și catifelată, având posibilitatea aleagă o gamă variată în funcție de necesități ( curățare, hidratare, anti-age atât pentru față cât și pentru corp), femeilor însărcinate și mămicilor ( produsele noastre  conțin 0% substanțe dăunătoare), bebelușilor și copiilor ( produse pentru curățare și hidratare).

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori