Agenția de Proprietate Industrială DEVIMARK este specializată în domeniul proprietății intelectuale, fiind acreditată și cu drept de practică la nivel național și internațional. Acordăm clienților noștri servicii juridice integrate pentru înregistrarea mărcilor, modelelor și desenelor industriale la OSIM  / EUIPO / WIPO și pentru apărarea drepturilor obținute atunci când acestea sunt incălcate de către terți (prin acțiuni de concurența neloială, contrafacere, etc.).

Având un background de peste 18 ani în acest domeniu juridic, credem cu tărie în importanța cunoștințelor și a expertizei acumulate iar prioritatea noastră este să oferim clienților noștri răspunsuri clare, soluții viabile și întreg suportul legal necesar securizării afacerii lor, prin obținerea drepturilor de proprietate intelectuală.

Aplicăm o politica de preț transparentă și flexibilă, adaptată nevoilor și bugetului fiecărui client în parte. Și suntem alături de clienții noștri pe întreaga durată a procedurilor legale, depunând toate diligențele juridice necesare securizării afacerii.

Experienţa noastră este confirmată şi de stabilitatea relaţiilor cu clienții noștri, dezvoltând în multe cazuri colaborări recurente de succes. Capitalul de încredere ne este reconfirmat şi prin recomandările primite constant de la clienți și parteneri, cărora le suntem recunoscători.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori