Bună, numele meu este Andreea, mereu cu zâmbetul pe buze, deschisă, optimistă, cu mult curaj, încrezătoare. Din 2014 am început să lucrez continuu cu mine, am investit mii de euro în cursuri, cărți, călătorii inițiatice și acum doresc să ofer din ceea ce am învățat persoanelor care consideră că au nevoie de ajutor, îndrumare, dispuse să lucreze cu ele însele și să renunțe la tot ceea ce nu mai au nevoie în viața lor pentru a crea în sfârșit viața visurilor lor.

Dintr-o pasiune s-a născut ceea ce fac acum, mi-am folosit experiențele personale și ceea ce am învățat pentru dezvoltarea și evoluția personală, dar în același timp și pentru a îi ajuta pe cei din jurul meu.

De ce Viață Magică?

Povestea e lungă, dar o să încerc să o scurtez: am trăit într-o viață cât alții în 30, deși am avut multe provocări, suferințe, încercări tot timpul am reușit să mă ridic și să găsesc puterea interioară de a continua. Astfel mi-am dat seama că fiecare dintre noi este creatorul vieții sale, că viața este o minune, este magică și că de noi depinde cum călătorim prin ea și cum ne raportăm la experiențele trăite.

Din perspectiva mea, în funcție de experiențele fiecăruia și de alegerile făcute până acum, avem lecții/teme de învățat. Există posibilitatea să-ți fi dat seama ce se repetă, unde este „problema”, dar încă să nu reușești să ieși de sub influența lor și să simți că „te țin”, că nu te lasă să te manifești așa cum îți dorești, simți că nu ai energia necesară… sunt mulți factori care ne influențează, unii poate deja conștientizați și alții bine ascunși de noi, crezând că dacă îi negăm nu ne afectează și că povestea este încheiată…

Dacă simți că acest mesaj rezonează cu tine, te invit sa ne cunoaștem, la o sesiune gratuită fără obligații.

Te invit să te lași ghidată și să îți dai voie să faci schimbările de care ai nevoie, să pășești cu pași mici (dar siguri) către Viața visurilor tale, către o Viață Magică.

Mai multe despre mine

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM
building Deții această afacere? Revendică Acum! Revendică Acum!

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori