Sunt Fondatoarea Academiei Networkerilor de Succes, o comunitate în care ofer suportul tuturor persoanelor care dezvoltă o afacere online într-o industrie în contiună creștere.

De-a lungul anilor am cunoscut mii de femei dornice de evoluție personală, dar care nu aveau sprijin, femei care își doreau mai mult și care aveau nevoie de îndrumare, iar din dorința de a le ajută, am decis să creez această comunitate în care le împărtășesc din experiență mea în această industrie și în domeniul vânzărilor.

Mai multe despre mine

Q Cine ești și în ce crezi?

Numele meu este Anca, am 32 de ani și sunt femeie, sotie , mama, copil,prietena, antreprenor , un om care visează la atâtea lucruri cate stele sunt în univers.

Cred in iubire si prietenie!Cred in tot ceea ce inseamna FEMEIA si super puterile ei de a cuceri lumea.

Cine am fost?

Un copil dintr-o familie modestă, crescut la țară, de la varsta de 5 ani crescută doar de către mama, tatăl meu plecând spre ingerí.
Nu mi-a lipsit nimic, mama mi-a oferit tot ce a putut și am invatat sa nu-i cer ceva ce știam că va trebui sa facă un efort ca sa imi dea.
Însă, mi-am dorit mereu sa am mai mult prin forțele proprii.
Am fost un copil timid, cu teama fata de oameni….dar cu deschidere fata de necunoscut și de nou.

Cine sunt eu acum?

Sunt o femeie simpla,dar cu aspirații mari.
Sunt o femeie timidă, dar care îndrăznește sa isi depaseasca fricile.
Sunt un om modest, dar care visează măreț.

Sunt un om care vrea sa facă o diferenta, un om care vrea mai mult de la viața….care nu asteapta sa se intample lucrurile, ci porneste spre ele si le face sa se intample, pentru ca am înțeles ca doar așa pot avea tot ce-mi doresc.
Nu am fost dintotdeauna asa, insa priveam oamenii care sunt mai mult decat majoritatea din jurul meu, îmi doream sa fiu ca ei,nu neapărat sa fiu bogata, ci sa fiu un om de valoare, un om care face ceva diferit ca sa traiasca o viața diferită.
Și cum puteam sa fac asta altfel decat uitandu-ma la ce fac acei oameni care îmi păreau atât de….atat de…atat de ..multe feluri…..feluri nevăzute la oamenii din jurul meu.
Am început sa îi studiez, sa le studiez și aplic obiceiurile și să fac unele dintre lucrurile care i-au dus acolo unde își doresc.

Cine vreau sa fiu?

Vreau sa fiu omul care inspiră orice persoana care-si doreste sa isi schimbe viața, omul care te ia de mana și te ajuta sa te autodepasesti, care merge împreuna cu tine spre viața aia la care visezi dar nu indraznesti sa speri, nu o sa fie ușor, nu o sa se intample peste noapte,dar sunt convinsă că împreună vom reuși.
Vreau sa fiu persoana care te ridica de cate ori cazi, care crede în tine chiar și atunci cand tu nu mai crezi, care merge înainte indiferent de piedici și dacă e nevoie o sa te trag taras sa ajungi sa iti indeplinesti visurile, nu o sa te las sa renunti pentru că singurele piedici adevărate sunt în mintea ta, iar dacă eu am reușit înseamnă ca te pot ajuta și pe tine sa reusesti.

Cand ai simțit măcar 1 secundă din viața ta ca vrei mai mult de la tine, de la univers, de la viața,îndrăznește sa faci urmatorul pas și următorul si următorul..pana ajungi acolo unde iti doresti, iar dacă crezi ca te pot ajuta, nu ezita sa îmi ceri ajutorul…..impreuna facem drumul mai lin.

Q Care este super puterea ta?

Fiind o persoana pozitiva si mereu cu zambetul pe buze, o femeie care a plecat de jos si care si-a croit drumul printre provocari si esecuri, consider ca super puterea mea este aceea de a inspira si a motiva femeile care isi doresc mai mult de la ele si de la viata.

Q Care e afacerea ta și care a fost motivația pentru a o începe?

Afacerea mea se invarte in jurul universului femeii.
A tot ceea ce este si ceea ce vrea sa fie.
Ajut femeile sa isi construiasca o afacere online in network marketing.
Am inceput in dorinta de a fi o femeie independenta si am continuat prin a ajuta si inspira si alte femei sa isi urmeze visul, sa lupte pentru evolutia lor si pentru a avea o viata asa cum merita.

Q Cui se adresează produsele și serviciile tale?

Tuturor femeilor care isi doresc sa devina increzatoare in fortele proprii, care isi doresc sa fie libere si independente financiar.

Q Cum îi bucură pe ceilalți afacerea ta?

In cadrul comunitatii ofer suport gratuit, traininguri, webinarii, cursuri care sa le ajute sa depaseasca provocarile intampinate zilnic in viata de antreprenor online.
Pe langa suportul practic, pe langa idei si metode prin care sa isi dezvolte afacerile, se leaga si frumoase prietenii pentru ca imi place sa fiu aproape de ele, ca si om , ca si femeie, ca si prietena, nu doar ca si specialist.

Q Ce s-a schimbat în modul tău de gândire de când ești antreprenoare?

Am invatat sa fiu organizată și să îmi apreciez timpul, am invatat sa fac lucruri care îmi aduc valoare și mă ajuta sa cresc zilnic, am invatat sa imi depășesc limitele și fricile,am invatat ca lumea e atat de mare pe cat vrem noi sa o facem dar și ca putem sa avem absolut tot ceea ce ne dorim.Am invatat sa ma apreciez si ca puterea sta în mintea mea, am invatat ca tot ceea ce mi se intampla este ca urmare a deciziilor și acțiunilor mele.
Și dacă acum știu ca destinul nu e scris în stele, ci în ceea ce vrem noi sa facem și în ceea ce gandim….de ce sa traim cu vreo limita?

Q Ce s-a schimbat în modul tău de gândire de când ești mămică antreprenor?

Am invatat sa depasesc limite pe care mi le impuneam singura, am invatat sa depasesc barierele "nu pot", "nu am timp", "sunt mereu cu copilul", bariere care sunt in mintea fiecarei mamici antreprenor si prin exemplul personal le ajut sa depaseasca si ele aceste mici obstacole impuse de mintea noastra.

Q Cum reușești să găsești un echilibru între familie, business și timp pentru tine?

Fiecare dintre noi avem 24 de ore, iar diferenta dintre o persoana care are timp si o alta care nu are timp pentru lucrurile cu adevarat importante din viata ei, este exact importanta care o ofera fiacarui aspect si tine de eficienta modului in care aceasta isi organizeaza activitatile.
Prioritizarea este un factor extrem de important pentru mentinerea echilibruilui intre cele 3 aspecte din viata noastra.

Duminica este declarata ZIUA FARA INTERNET, ziua destinata activitatilor in familie, ziua in care ma deconectez total din mediul online pentru a fi 100% prezenta si implicata in VIATA REALA.

Q Ce faci pentru tine? Dă-ne câteva exemple.

Ritualul meu zilnic incepe cu o cafea cu lapte si muzica buna, energizanta care sa imi puna in actiune simturile.

Apoi continua cu 1 ora la sala de fitness si se inceheie seara cu o baie relaxanta cu spuma.

In prioadele calde din an, obisniuesc sa lucrez din natura, de la umbra unor copaci sau de langa un izvor care ma relaxeaza fantastic.

Q Cum ți-a schimbat business-ul viața?

In primul rand am invatat lucruri pe care nu le-am invatat in liceu si nici la facultate.
Am invatat sa fiu o persoana puternica, , o persoană mai responsabilă care trebuie să facă ceva dacă vrea să-şi schimbe viaţa, o persoană care luptă pentru ceea ce trebuie să fie al ei, care nu se plânge şi nu dă vina pe nimeni pentru propriile insuccese şi pentru propriile probleme .
Network Marketingul m-a învăţat să gândesc în termeni de obiective şi de productivitate, nu de ore care trebuie să treacă pentru a lua salariul. Network Marketing-ul a dat un sens vieţii mele profesionale: SĂ FIU LIBERĂ.
Ceea ce Network Marketingul m-a învăţat şi mi-a amintit,este să fiu umilă şi să îmi iubesc aproapele. Sărăcia mă împingea să fiu singura. Mă împingea să mă gândesc numai la mine mai mult decât la ceilalţi, pentru că, în realitate, dacă nu ai destul pentru tine, este foarte dificil să dai ceva celorlalţi. Numai când ai poţi să dai.
Sunt o persoana mai buna, am invatat sa rad, sa lupt sa visez, sa ajut, sa mă dezvolt, sa dau si altora din cunoștințele mele,am invatat ca tot ceea ce mi se intampla este ca urmare a deciziilor si acțiunilor mele din fiecare zi, din fiecare clipa.

Q Ce impact are activitatea ta asupra familiei și a copiilor?

Mereu imi implic sotul si copiii in afacerea mea.Desfasurand activitatea de acasa, cei mici sunt mereu in jurul meu, partea lor preferata fiind atunci cand mami inregistreaza videouri pentru cursurile pe care le ofera comunitatii, iar uneori apar si ei in materialele respective,iar asta ma ajuta sa le motivez pe acele mamici care tind sa gaseasca o scuza in copiii lor, aratandu-le ca cei mici sunt de fapt o motivatie.

Q Cum definești fericirea?

Fericirea este tot ceea ce ne inconjoara daca stim sa deschidem ochii sa o vedem.
Fericirea este raza de soare care iti mangaie chipul, adierea vantului sau picaturile de ploaie.Fericirea este linistea naturii si zgomotul facut de copii.Fericirea este pretutindeni si as putea sa scriu ore in sir despre ea.

Q Cum te promovezi?

In mediul online -Facebook este principalul canal de promovare prin care putem ajunge la un numar nelimitat de persoane.
Youtube este o alta sursa prin care ma promovez, urmat de diverse canale de televiziune.

Q Ce piedici ai depășit, ce lecții ai învățat, ce te face sa continui atunci când îți este foarte greu?

Fiecare zi este o noua provocare, am invatat din fiecare esec, m-am ridicat dupa fiecare cazatura, cea mai grea lupta a fost cea cu mine insumi, cu limitarile impuse de mintea mea.
Am invatat ca singura persoana care ma poate ridica sunt eu, ca puterea sta in mine si ca sunt singura responsabila de esecul si de succesul meu.

Q Ce ai fi dorit să te întrebăm și nu am întrebat?

De ce Network Marketing?

Cea mai buna cale pe care o cunosc nu doar pentru a supraviețui dar si pentru a prospera in noua economie, este network marketing.Eu am aflat de ea în urma cu 15 ani, deși exista în lume si se practica de 78 de ani.
Tot mai multe companii vor alege să acceseze acest concept deoarece se potriveste noii economii.Ei pot oferi toata infrastructura si pot plati distribuitorii pe baza performanței pentru promovarea propriilor produse sau servicii.
Si dacă oricum vei fi plătit pentru performanța, de ce sa trăiești cu vreo limita?
Adevărul este că network marketing nu este perfect, este doar mai bun decat orice altceva…si pot sa spun asta din experiența mea dar si din a persoanelor pe care le cunosc si activează în acest domeniu.
Cum ma ajutat pe mine?
Recunoaștere pentru performanțe
Mai mult timp liber pentru lucrurile cu adevărat importante
Castiguri nelimitate în funcție de implicare si rezultate
Comunitate de creștere
Lucrez liber de oriunde din lume
Dezvoltare personală
Călătorii
Legăm prietenii
Ne distram
Lucram pentru viitorul nostru si al familiei noastre


Cum pot accesa persoanele interesate, comunitatea destinata networkerilor?

Toate acele persoane care desfasoara sau isi doresc sa initieze o afacere in Network Marketing, au suport gratuit in Academia Networkerilor de Succes.
Pot solicita accesul in comunitatea noastra de suport,apasand pe acest link:
https://www.facebook.com/groups/375204560019506/

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori