Povestea mea își are începuturile în timpul lockdown-ului când mă gândeam ce linie de produse s-ar potrivi cu toate informațiile pe care le dobândisem în ultimii 7-8 ani despre țesături în toată fabulozitatea lor. Activam deja de câțiva ani în domeniul confecțiilor și simțeam că a venit momentul să creez frumosul la care visam, să fac proba curajului cu produse de care îmi era teama: hăinuțe pentru copii.

Mi-a prins bine deconectarea de la rutină și mi-am adresat o întrebare pe cât de simpla pe atât de îndrumătoare către proiectul Kangaroo:

“- Ce știu eu să fac cel mai bine cu ce am acumulat până acum, atât tehnic/informațional cât și emoțional?

– Știu să protejez!”

Din momentul în care mi-am dat acest răspuns care a fost foarte natural, spontan, firesc aș putea spune, am început să-mi fac planul de acțiune. Aveam în minte produsele finale:
– știam la ce nevoi trebuie să răspundă produsele
– știam ce țesături vreau să folosesc,ce vreau să îmbin
– știam cum vreau să arate produsele

Nu sunt designer, nu fac design, nu desenez pentru că nu stiu să desenz dar știu matematică și geometrie – baza pentru a schița tiparele. Restul e pur și simplu imaginație. Când facem prototipurile în atelier eu mai mereu am obiecții, vreau să mai adaug o facilitate, un ceva care să ofere o prelungire a “vieții” produsului; uneori sunt dificile aceste “artificii” iar când colegele mă întreabă “Unde ai văzut tu asta?” răspunsul meu este “Nicăieri, eu nu am văzut nicăieri, EU ÎMI IMAGINEZ” 🙂 . Îmi place să fac tipare pe vechi – pe hârtie cu creionul și echerul. Mi se pare că mă apropii mai mult de produs. E un sentiment pur și simplu, îmi este imposibil să-l explic în cuvinte.

Așa cum nu pot explica un alt sentiment, firesc ,natural, sublim, de grija și îngrijire a puilor noștri. Prin Kangaroo încerc să contribui la această îngrijire, la această protecție instinctivă pe care o nutrim când ne uitam la viața din viețile noastre.

Sunt un om de producție ca structură profesională și stiu cel mai bine să-mi prezint produsele pentru că eu le fac și le fac din suflet și cu suflet. Sufletul nu minte iar a accepta sau nu ceea ce sufletul îți transmite ține doar de liberul arbitru. Eu concep produsele, eu caut țesături, eu fac tipare, eu sunt cel mai mare critic al muncii mele iar când ajung să spun “Așa îl facem, ăsta e tiparul definitiv, acestea sunt țesăturile și acestea accesoriile și nu ne abatem de la ele” înseamnă că acela este produsul care va ajunge la sufletele clienților noștri!

Povestea va continua dar de acum împreună cu voi, noi și noi “vestitori”, care veți duce mai departe creațiile Kangaroo.

 

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori