AI CURAJUL SĂ FII FERICIT!

Asta le spun mereu clienților mei. Toată lumea ar trebui să fie fericită, să se bucure de fiecare clipă, să-și înțeleagă propria viață și lecțiile oferite de ea și să-și găsească drumul către libertate.

Albert Einstein spunea: “Îți poți trai viața că și când nimic nu este miraculous sau o poți face că și când totul este un miracol”. Eu cred că viața în sine este un miracol iar experiențele noastre au rolul de a ne ajuta să găsim sensul și profunzimea existenței noastre.

Eu nu cred în boli sau tulburări. Eu cred că doar nefericirea și lipsa sensului fac loc acestora să apară, iar fericirea și pacea interioară ne protejează de suferință (fizică sau psihică).

Scopul meu este să ofer un mediu suportiv, plin de compasiune și iubire în care oamenii să se simtă în siguranță și să își poată astfel înțelege trecutul, relația cu sine însuși și cu ceilalți pentru a putea trăi prezentul și planifica viitorul. Auto-cunoașterea, dezvoltarea personală, spirituală sunt elemente esențiale ale unei vieți împlinite și fericite.

Și cine sunt eu? Sunt omul care te ascultă, te înțelege, te îndrumă și te sprijină pe drumul către descoperirea sensului vieții tale.

TE AȘTEPT SĂ CĂLĂTORIM ÎMPREUNĂ!

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori