Deși probabil nu ne cunoaștem cu toți dintre voi, vrem să vă considerăm prietenii noștri, așa că permiteți-ne să ne lăsăm statutul de business în umbră șă ne introducem prietenește, ca de la oameni la oameni.

Cu sfială vă rupem un moment de rânduiala voastră de peste zi și vă povestim câte ceva despre atelierul nostru de ceai Roha Silva.

Despre ce facem v-am putea spune 7 zile și 7 nopți, dar o să încercăm să facem un mic rezumat.

În câteva cuvinte, facem blenduri de ceai cu fructe din cultura noastră.

Fiindcă misiunea noastră este să reducem poluarea, practicăm agricultură sustenabilă, cu 0% adaosuri. Le dăm plantelor noastre doar apă, soare şi compost făcut de noi.

Ținem la sănătatea albinelor şi nu doar că nu folosim pesticide sau alte nebunii nocive, ci ne-am dedicat activ să facem din culturile noastre un sanctuar pentru albinute şi un mediu de conservare a soiurilor. Fiecare fruct creşte în grădina noastră în cel puțin 5 soiuri, asigurând astfel continuitatea rodului şi biodiversitatea.

Totul se întâmplă într-o lume pe care am creat-o din pasiune, din respect şi din dorința de a promova comorile româneşti. Pentru că ne-am dorit să avem control total asupra calității ceaiurilor noastre, după ce fructele ajung la maturitate deplină, le procesăm prin uscare lentă, la temperaturi joase, în maxim 48 de ore de la culegere. Astfel, le păstrăm o bună parte din nutrienți şi le conservăm aroma.

Nu folosim substanțe, gaze sau vapori de conservare, producem loturi mici şi folosim ambalaje de carton, reciclabile. #zeroplastic

Poate nu e de prisos să vă spunem că în toamnă am lansat colecția de ceaiuri Roha Silva pentru sezonul acesta. Am avut grijă ca voi să găsiți în colecție combinații inedite și bine echilibrate, așa că printre sortimentele noastre de ceaiuri am strecurat parfumuri rare precum cireșe albe, agude, coarne, salvie, cătină, afine, note de iarnă și multe alte minunății. Avem chiar și un sortiment pentru special pentru copii, pe drum fiind și un ceai pentru bebeluși, dezvoltat împreună cu medicii pediatri. Și pentru că nu am putea neglija vremea de afară, pentru tătici am scormonit în lada noastră cu arome și am creat condimentul perfect pentru vin fiert.

Tot ce facem, facem în tihnă şi cu dragoste, fiindcă ținem la calitate. Din fericire, avem norocul de a colabora cu antreprenori romani şi nu importăm nimic ce poate fi găsit local.

Puteți afla mai multe despre povestea și valorile noastre pe Facebook sau Instagram la @Ceai.RohaSilva

Tot de acolo preluăm și comenzi pe care le trimitem în lung și în lat, cât e țara de mare. În Brașov livrăm personal, iar în Tg. Neamț ne găsiți și fizic.

Dacă ați ajuns să citiți până aici, în numele tuturor antreprenorilor, producătorilor, agricultorilor și țăranilor care ne bucură cu produse românești, vă mulțumim!

Mai multe despre mine

1 Recenzie pentru Roha Silva

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori