Scopul afacerii mele este să inspir și să ghidez antreprenorii, profesioniști, freelancerii și managerii să obțină o viață împlinită și de succes, atât în zona de afacere/profesie, cât și la nivel personal.

În level up Society ai acces direct la resurse care sunt combinate in metode de training/coaching/mentoring/consulting, astfel încât că poți să obții acele rezultate pe care le dorești în toate ariile vieții tale.

Level up society este un motor care te duce cu viteza potrivită ție spre nivelul următor.

Q Ce primești dacă lucrezi cu mine și echipa LEVELUPSOCIETY?

Ești antreprenor, profesionist, freelancer sau lucrezi într-o companie și încerci să ai mai multă libertate, mai multă flexibilitate, mai multă siguranță, și nu știi CE să faci și CUM să faci? Dar ai văzut și ai auzit că alte persoane au reușit și dorești ca și tu să ai mai mulți bani, mai mult timp și mai multă libertate?
Te-ai gândit vreodată cum ar arăta viața ta dacă prin ce faci ți-ai creste veniturile, dacă ai avea mai multă sănătate, flexibilitate, relații împlinite, dacă ai putea să muncești cât vrei și de unde vrei?
Există o mulțime de lucruri care te împiedică să realizezi ceea ce-ți dorești, este sentimentul de nesiguranță, îți place ceea ce faci mult prea mult, șeful/colaboratorul sau clientul tău pune presiune pe tine, sau....vrei să le faci pe toate perfect. Dar tu știi că trebuie să treci peste aceste obstacole, pentru că ai copii care au nevoie de tine, partenerul are nevoie de tine. În plus, dacă ești ca mine și ai peste 40 de ani, te gândești, asta e tot ce exista în viață? Bineînțeles că există mai mult!!
Și vrei să poți trăi viața după propriile condiții.

Așa că ai încercat tot felul de lucruri.
Dacă ești ca mine ai cumpărat o grămadă de cursuri online, ai urmărit materiale pe youtube, podacsturi, ai citit cărți, ai mers la evenimente etc., și parcă nu ai înțeles nimic, poate ai angajat chiar și un coach sau terapeut. Iar la finalul zilei, problemele nu s-au rezolvat și ai pierdut bani si timp, și ai rămas cu mai multe întrebări decât răspunsuri.
Sunt Dana MARIN, sunt personal si business strategist ajut antreprenorii, managerii și profesioniștii să-și creeze sincronizare între viața personală și munca lor, astfel încât să aibă mai mult timp, energie, libertate și să trăiască cu sentimentul că ceea ce fac are semnificație.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori