Numele meu este Andreea Niță. Sunt Om, Mamă și Avocat pledant cu o experiență profesională de neprețuit dobândită în cei peste 9 (nouă) ani de practică activă. Am muncit încă de pe băncile facultății. Dintotdeauna în domeniul juridic. Am colaborat cu firme mari și medii de avocatură de business din București. Timp de 2 ani (2018-2020) m-am dedicat exclusiv profesiei de Mamă. M-am bucurat astfel de o bine-meritată pauză, de multe zile colorate, vesele și de mii de chicoteli, pe care am ales ca sub nicio formă să nu le pierd. Toate acestea împreună mi-au dat în egală măsură încredere în mine și m-au înzestrat cu și mai multă inspirație, așa încât din Octombrie 2020 am dat startul unui proiect independent, de suflet, pe care l-am numit generic „Atelierul de Drept”.

Astfel, oricât de tânăr ar putea părea „Atelierul de Drept” ca birou de avocatură, în realitate acesta este un proiect îndrăzneț, născut din pasiune, multă muncă și viziune și căruia i s-au alăturat cu același entuziasm profesioniști din arii variate de expertiză (traducători, ingineri, contabili, experți tehnici etc.).

O scurtă descriere a Avocatului Andreea Niță și implicit a „Atelierului de Drept” ar putea fi următoarea:

Știu, în primul rând, să ascult clientul, să îi înțeleg afacerea și să duc la bun sfârșit orice sarcină ce mi s-ar încredința și, ce este mai important, de fiecare dată condusă de același entuziasm.

Dintotdeauna am  avut respectul cuvenit pentru colegii mai învârstă, dar în același timp îmi place și promovez conceptele noi și curajoase. Prețuiesc diversitatea colaboratorilor „Atelierului de Drept” și sunt dedicată unui mod inovativ și antreprenorial de abordare a practicii avocațiale. Nu fug de responsabilitate şi provocări. Nu agreez soluțiile formale și nici cantitatea. Îmi place să lucrez la calitate și îmi doresc ca atât clienții, cât și colaboratorii „Atelierului de Drept” să fie în permanență satisfăcuți de munca depusă. Îmi privesc clienții ca parteneri, iar nu ca pe niște simpli cumpărători ai unor servicii juridice. Îmi pasă de speța fiecărui client, ca și cum mi-ar aparține întru-totul şi îmi focusez întreaga atenție și experiență înspre client și cazul lui particular, iar nu pe „următorul” caz. Cred cu tărie în succesele „Atelierului de Drept” și de fiecare dată le țintesc.

Tocmai de aceea am ales să îmi transform pasiunea în profesie.

De-a lungul celor peste 9 (nouă) ani de când profesez, în calitate de avocat de consultanță și, în egală măsură, în calitate de avocat pledant, am avut norocul să fie implicată în atât de multe proiecte interesante și astfel să aprofundez diverse ramuri de drept, precum: dreptul comercial, dreptul insolvenței, dreptul civil, dreptul asigurărilor, dreptul muncii, dreptul energiei.

Am redactat, revizuit și negociat contracte, tranzacții. Am însoțit clienții în cadrul întâlnirilor importante, iar prezența mea a adus un plus de valoare în favoarea acestora și le-a asigurat confortul necesar, așa încât poziția lor în cadrul respectivelor discuții să fie bine conturată și reprezentată.

Am asistat și reprezentat clienți, persoane fizice și juridice, în litigii comerciale și civile în fața instanțelor de judecată de toate gradele, începând cu judecătoriile și ajungând până la Înalta Curte de Casație și Justiție a României, respectiv Curtea de Arbitraj Comercial de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României.

Pe scurt, acestea sunt principalele mele arii de competență profesională, cu care mă mândresc și pe care în mod continuu urmăresc să le dezvolt și să le îmbunătățesc.

Sunt aici pentru oricare dintre voi. Mi-ar face mare plăcere să ne cunoaștem și să vă pot fi de ajutor ori de câte ori aveți nevoie. Vă invit cu încredere să îmi scrieți un email pentru orice întrebare aveți legată de „Atelierul de Drept”, ca de altfel pentru orice problemă juridică întâmpinați. Personal vă stau cu plăcere la dispoziție.

E-mail de contact: andreea.nita@atelieruldedrept.com

Vă mulțumesc pentru încredere,

Av. Andreea Niță

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori