Povestea Artissana începe acum mulți ani cu nevoia de a îngriji o piele excesiv de uscată (meseria de asistentă medicală într-o sală de operații mă obliga la spălat excesiv pe mâini)

🔸Am reușit sa descopăr lumea fascinantă a săpunurilor și cosmeticelor realizate din ingrediente naturale, să urmez cursuri de specializare și să-mi creez singură un săpun printr-o metodă de care nu mai auzisem până atunci.

🔸Când am adăugat și uleiuri esențiale, argile, infuzii cu plante, sucuri de legume am fost atât de încântată de efectele simțite pe pielea mea și a prietenilor, încât totul s-a transformat într-o activitate cu …bătaie lungă.

🔸De-a lungul timpului am rămas fideli acestei îndeletniciri și principiilor cu care am început: cât mai natural, cât mai simplu, cât mai onest, cu grijă față de noi și de natură.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

🔹 În atelierul nostru realizăm cu mare grijă produse pentru o piele sănătoasă și frumoasă.

🔹*Săpunuri* 100% naturale, din uleiuri vegetale (măsline, cocos, unt shea, unt cacao etc) realizate prin metoda la rece la temperaturi care nu le distrug proprietățile deosebite; culoare obținută doar din plante macerate sau argile, miros nobil exclusiv din uleiuri esențiale.

🔹Cosmetice (creme de față, mâini, corp) fără coloranți, fără parfumuri, create din uleiuri vegetale de cea mai bună calitate, virgine, presate la rece, ape florale și active cosmetice cu efecte benefice fiecărui tip de piele in parte.

🔹Geluri de duș cu glicerină, parfumate cu uleiuri esențiale

🔹Șampoane cu keratină, alge marine

🔹Balsam de păr și buze

🔹Uleiuri și exfoliate pentru corp

Produsele noastre sunt conforme cu normele europene și dețin analize la laboratoare acreditate. Atelierul respectă toate standardele de igienă impuse de normele europene în vigoare.

Mai multe despre mine

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori