Sulyok Imaging este un studio foto situat în București care oferă clienților săi o gamă variată de servicii foto profesionale:  fotografii portret corporate, ședințe foto pentru CV sau branding personal, fotografii profesionale beauty, fashion, glamour.

Ne adresăm în egală măsură companiilor cu ședințe foto de business, fotografii ale spațiului de lucru, dar și antreprenorilor care au nevoie de fotografii de portret pentru branding personal, poze pentru profil în social media.

Cu experiența a peste cincisprezece ani și cu un portofoliu relevant în fotografie corporate, vă așteptăm pentru a beneficia de servicii foto profesionale premium.

Anunțuri

Vizitați-ne pagina pentru mai multe detalii! Suntem încântați să vă prezentăm serviciile noastre de producție video corporate. Echipa noastră de videografi profesioniști și editori talentați are o vastă experiență în acoperirea evenimentelor corporate și în crearea conținutului de înaltă calitate pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele și să vă prezentați în cel mai bun mod posibil. Serviciile Noastre: Filme de Prezentare Corporate: Realizăm filme de prezentare care pun în evidență esența și identitatea companiei dumneavoastră. De la portretizarea echipei la evidențierea realizărilor și valorilor, vom crea un film care să transmită mesajul dumneavoastră într-un mod memorabil. Clipuri Promoționale: Transformăm ideile și produsele dumneavoastră în clipuri promoționale de impact. Cu o atenție deosebită acordată creativității și mesajului, asigurăm că clipurile noastre promoționale vă vor face să ieșiți în evidență în piață. Filme de Instruire și Training: Oferim servicii complete pentru producția de filme de instruire și training, adaptate nevoilor specifice ale companiei dumneavoastră. Facem procesul de învățare eficient și captivant prin intermediul producțiilor video de înaltă calitate. Filme Artistice Corporate: Pentru a aduce o notă artistică proiectelor dumneavoastră, realizăm filme artistice corporate care depășesc așteptările și creează o conexiune emoțională cu publicul. Cum Lucrăm: Consultare Personalizată: Înțelegem nevoile dumneavoastră unice și vizionăm împreună proiectul pentru a dezvolta o strategie adaptată. Producție Profesională: Cu o echipă de videografi și editori talentați, asigurăm o producție video de înaltă calitate, de la filmare până la post-producție. Colaborare Strânsă: Colaborăm strâns cu dumneavoastră pe durata întregului proces, asigurându-ne că fiecare detaliu este perfect și că sunteți complet mulțumit. De ce să ne alegeți ? Experiență vastă în producția video corporate. Abordare creativă și inovatoare. Profesionalism și atenție la detalii. Flexibilitate și adaptabilitate la nevoile clienților. Reputație solidă în furnizarea de producții video de calitate. Suntem dedicați să transformăm viziunea dumneavoastră în realitate. Contactați-ne astăzi pentru a discuta cum putem contribui la succesul și vizibilitatea companiei dumneavoastră prin intermediul producțiilor video corporate remarcabile!

Contactați-ne!

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM
  • Sâmbătă09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image