Anul 2020, a fost anul când toată activitatea mea a fost zdruncinată şi a trebuit să mă adaptez. De la a lucra cu clienţii face to face la a lucra pe Zoom.
La începtul acestui an, 2021, proiectul Skilla a început să prindă formă!
 
Pasiunea pentru mediul online, cei peste 14 ani lucraţi in publicitate şi dorinţa de a cunoaşte şi a ajută oamenii, m-au adus mai aproape de a-mi împlini VISUL!
 
Un proiect prin care mă adresez celor la început de drum în antreprenoriat, având ca scop să le ofer informații și sesiuni de mentorat GRATUITE pentru a porni la drum pregătiți și cu “toate temele învățate”.
 
Toate materialele, sesiunile LIVE si programele GRATUITE sunt ideale pentru cei ce doresc să-şi optimizeze prezenţa în online folosind eficient Facebook pentru a-şi creşte vânzările. 
 
În luna OCTOMBRIE va fi disponibil primul curs experiențial pentru antreprenori! Timp de 8 săptămâni vom lucra aplicat la fiecare afacere înscrisă în program!
 
Te invit și pe tine sa începi să-ți construiești visul cu pasiune și dăruire, alături de mine!

Mai multe despre mine

Anunțuri

Program Gratuit! Cum îţi optimizezi prezenţa în online folosind eficient Facebook pentru a-ţi creşte vânzările Eşti la început de drum cu afacerea ta ONLINE! Ce îţi doreşti de la mediul online? Ştiu.... o afacere care să fie cunoscută o prezenţă constantă online. să ai rezultate să vinzi. să-ţi întâlneşti clientul ideal. Plus multe altele, cu siguranţă. Propunerea mea este să accesezi PROGRAMUL GRATUIT realizat special pentru antreprenoarele la început de drum! Ce înseamnă acest program gratuit pentru tine? Vei descoperi materiale care te vor ajuta să întelegi aspectele importante pe care este nevoie să le "construieşti" în online. cum să-ţi organizezi pagina ta de business asa cum fac marketerii cine este clientul ideal al afacerii tale. cum să-ţi optimizezi timpul petrecut în online, dar să ai postări zilnice pe pagina de business. cum să-ţi începi lista de e-mail marketing. cum să faci singura primele tale reclame pe Facebook cu REZULTATE! vei primi un e-book şi un şablon pentru a lucra la planul editorial vei avea acces la 3 materiale video unde îţi prezint cum să setezi prime ta reclamă. Vrei să descoperi toate acestea şi multe altele? Accesează link-ul de mai jos şi toate aceste materiale vor fi trimise automat pe adresa ta de e-mail. https://skilla.ro/minicurs/

Ia Oferta

Economistesti pana la 50% daca te inscrii in Program pana la data de 8 octombrie 2021 Antreprenoarea modernă Optimizarea afacerii tale online pentru a vinde mai mult Reset pentru afacerile care încă au PROVOCĂRI în Social Media Tu știi că audiența ta este pe Social Media dar nu știi cum să ajungi la ea! O mulțime de antreprenoare nu realizează pe deplin ce poate face Social Media pentru ele. Privesc platformele de socializare dintr-un punct de vedere personal, poze cu pisici, citate, ce au făcut prietenii în weekend sau urmăresc o vedetă sau două dar ceea ce nu văd este “CLIENTUL” În fiecare zi afaceri ca a ta folosesc Social Media într-o forma inteligentă și generează sute de “clienți” lead-uri și acum o poți face și TU. O afacere mică cu o prezență optimizată în online și o strategie bună pot compensa de multe ori bugetele companiilor mari. Audiența ta este deja în Social Media și aceasta trebuie să fie o prioritate și pentru afacerea ta. Social Media Marketing trebuie să fie o piesa importantă prin care tu să generezi lead-uri.

Cumpără bilete

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image