Eu sunt Simona. După 20 de ani ca manager resurse umane în mediul corporatist internațional, am pornit în 2019, un business ca Transformational Coach & Career Strategist și ofer programe de coaching și mentoring, în care ajut femeile cu care lucrez, să facă ceea ce iubesc și să iubească ceea ce fac.

Misiunea mea este să le însoțesc în călătoria spre autocunoaștere, să le ajut să transforme provocările în oportunități și să ia la timpul potrivit deciziile care le vor conduce către cariera dorită și către echilibru în viață.
Creez spațiul pentru transformări personale și pentru dezvoltarea de abilități, cu care acestea vor putea gestiona situații și emoții pe care le trăiesc în perioade nesigure și cu schimbări în viața personală și profesională.

Le ajut să privească contextele pe care le trăiesc, din perspective noi și să găsească soluții creative, chiar și atunci când pare că nu mai au alte opțiuni.

Însoțesc fiecare clientă într-un proces transformațional, în care își va descoperi valorile și credințele care o blochează în atingerea obiectivelor. O ajut să își identifice resursele și potențialul și să lucreze cu ajutorul convingerilor susținătoare pentru a atinge performanța dorită.

Până în urmă cu doi ani, eram o “corporate girl”, cu experiență de aproape 20 de ani la conducerea departamentului de resurse umane, în mediul corporatist internațional. Dezvoltarea personală, instrumentele de coaching și consultanța au făcut parte mereu din viața mea profesională.

Unul dintre motto-urile mele favorite este: Nu este niciodată prea târziu, să fii ceea ce ai fi putut fi. (It is never too late to be what you might have been.) – George Eliot

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori