Translating Soul a pornit ca o afacere personală pentru traduceri și interpretariat (limbi germană, engleză, italiană), însă dat fiind că m-am îndrăgostit, ca interpret, de terapia CranioSacrală, am urmat cursuri de formare și acum „traduc” mai curând limbajul sufletului nostru prin trup.

Cu alte cuvinte, practic terapie CranioSacrală și susțin un spațiu de vindecare în care îți poți auzi mai clar mesajele subtile ale corpului sau sufletului tău, te poți detensiona, relaxa, recupera fizic în urma unor traume sau intervenții chirurgicale, sau vindeca emoțional.

Lucrez pe cont propriu, ocazional continui să fac și interpretariat, însă preponderent în domeniul terapiilor complementare (osteopatie, craniosacrală, terapie florală, etc.). Îmi iubesc munca și ador să văd oamenii mai fericiți, liniștiți, eliberați de poveri sau tensiuni interioare, senini, în urma ședințelor de terapie CranioSacrală.

Q Ce este Terapia CranioSacrala?

Este o terapie blândă, non-invazivă, holistică, care prin mișcări fine dar precise, armonizează fluxul lichidului cefalorahidian, cel care ne curăță și hrănește Sistemul Nervos Central. Este foarte relaxantă și profund vindecătoare, atât pentru fizic, cât și pentru psihic/emoțional.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image