ROZMARIN CONCEPT îţi oferă accesorii premium, cu printuri originale în culori vibrante, create de artistul vizual Anca Cernea: eşarfe şi brăţări de mătase naturală, măşti de somn, batiste bărbăteşti, perne decorative. Toate produsele sunt lucrate manual, din materiale naturale, în mici ateliere locale.

        ROZMARINUL este planta aducerii aminte… Ofelia îi dăruiește lui Hamlet un mănunchi de rozmarin atunci când îi cere să nu o uite… (Planta chiar are proprietăți terapeutice, nu doar simbolice.) ROZMARIN CONCEPT este un proiect despre amintiri -recente sau îndepărtate- din istoria personală sau din istoria omenirii. Imaginile printate pe produsele noastre fac referire la basmele româneşti şi universale, la credinţele strămoşeşti, dar şi la evenimentele importante din viaţa fiecărui om contemporan.

         “Ca artist îndrăgostit de culoare, de tradiţia românească şi de arta contemporană, am creat eşarfe de basm, care dau un plus de farmec oricărei ţinute. Mai mult decât atât, au în spate poveşti magice, în care îţi vei regăsi propriile vise, gânduri şi amintiri.” (Anca Cernea)

Pentru noi sunt importante nevoile, dorinţele şi visele clientelor noastre, chiar şi poveştile lor personale de viaţă. Iată ce spune Dana: Port cu mare bucurie eşarfa “Basma de basm”, inspirată din basmele populare româneşti. Iubesc materialul gingaş şi culorile vii. Simt că fac parte dintr-o poveste…

            Dacă vrei adaugi un strop de culoare şi un aer creativ garderobei tale, dacă vrei să îţi pui în valoare farmecul şi personalitatea, rămânând fidelă stilului tău personal… atunci ai nevoie de accesorii simple, versatile şi de impact, care aducă un plus de personalitate ţinutelor tale preferate.

Cu ajutorul eşarfelor versatile ROZMARIN CONCEPT, vei putea să îţi adaptezi şi reinventezi ţinutele pentru orice situaţie din viaţa ta: pentru o întâlnire de afaceri, pentru o ieşire cu prietenii, sau pentru o cină romantică.  Astfel, vei evita să pierzi timp şi energie căutând soluţii complicate.

Mai multe despre mine

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni10:00 AM - 06:00 PM
  • Marți10:00 AM - 06:00 PM
  • Miercuri10:00 AM - 06:00 PM
  • Joi10:00 AM - 06:00 PM
  • Vineri10:00 AM - 06:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori