Podoabe Prețioase oferă bijuterii handmade cu pietre semiprețioase, cristale Swarovski, accesorii metalice din argint 925, argint rodiat sau aliaj special pentru bijuterii. Cercei, coliere, brațari, pandantive, inele, seturi pentru doamne sau domnișoare disponibile imediat în 1-2 zile sau personalizate, la cerere, în 1-7 zile lucrătoare. Modelele afișate pe site și disponibile la cerere pot fi refăcute în măsura disponibilității accesoriilor necesare, prețul variind în funcție de prețul accesoriilor în momentul efectuării comenzii.

Lumea cristalelor ne oferă bucuria alăturării mereu inedite a culorilor și formelor fiind, în același timp, încărcată de semnificații, povești, legende. Și, dacă poveștile însele nu pot fi de ajutor, bijuteriile obținute prin alăturarea de forme, culori și texturi pot da culoare stării noastre de spirit. E stilul simplu, feminin, puternic care ne îmbracă zi de zi.

De aceea, Podoabe Prețioase este o invitație la a alege cristalele care inspiră și care au puterea de a transmite sentimentul că suntem mai frumoase, mai încrezatoare sau, pur și simplu, mai pline de voioșie.

Mai multe despre mine

Podoabe Prețioase este un magazin online de bijuterii cu pietre semiprețioase, cristale Swarovski, accesorii metalice din argint 925, argint rodiat ... Citește mai mult
Q Bijuteriile sunt din argint?

Fiecare dintre produsele afișate pe site este descris potrivit realității. Atât accesoriile metalice din argint, cât și cele din aliaj, acolo unde este cazul, sunt achiziționate din magazine de specialiate, de încredere din mediul online.

2 Recenzii pentru Podoabe Pretioase

Felicia

1 Recenzii

Superbe!!!!

5/ 5

Bijuterii cu personalitate, absolut superbe de foarte buna calitate, realizare manual cu multă dragoste, pasiune, răbdare, dăruire. Toată stima și respectul meu pentru grija fata de client și calitatea bijuteriilor. Recomand cu încredere!!!

Această recenzie a fost …?

Petrus Livia Gabriela

1 Recenzii

Minunate!

5/ 5

Recomand cu incredere aceste bijuterii! Sunt realizate manual cu multă dragoste, sensibilitate și energie pozitivă. Puteți oferi un cadou deosebit persoanelor dragi sau vă puteți face singure o bucurie cumpărându- vă oricare dintre aceste bijuterii. Vă veți simți cu adevărat speciale!

Această recenzie a fost …?

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Revendică Afacerea

Sunt de acord si accept Termenii și Condițiile de utilizare pentru a afișa aceste informatii

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.