Brandul Opus One by Ana Maria Drăgan, un brand românesc de bijuterii și accesorii unicat, a luat naștere dintr-o pasiune pentru bijuterii care s-a transformat într-un business care reflectă frumusețea unică pe care fiecare femeie o are. Inspirate din natură, cu forme boeme, linii elegante și armonie de culori, în atelier sunt create cu mult drag accesorii și bijuterii care te definesc, te inspiră și te motivează să ai succes!

Primele produse, le-am creat fiind inspirată din natură, urmând ca la cererea clientelor să le personalizez după preferințele lor. Astfel, multe dintre creații au luat naștere și din ideile clientelor de a purta ceea ce le place și ceea ce li se potrivește.

Bijuteriile și accesoriile sunt realizate cu un echilibru între design, calitate și confort pentru ca atunci când porți o bijtuterie să te însoțească și să îți aducă bucurie zilnic.

Mi-am dorit foarte mult să creez bijuterii pe care să le poți purta mult timp, să fie confortabile și să aibă un design aparte. Astfel, bijuteriile handmade Opus One by Ana Maria Drăgan, au următoarele caracteristici:

  1. Bijuteriile au designul realizat în serii limitate sau chiar unicat. Bijuteria va ieși repede în evidență prin simplu fapt că este diferită și unică și îți va oferi multe momente în care să fii remarcată.
  2. Bijuteriile au o poveste, acestea exprimă o formă din natură, idei conturate și inspirate din tot ceea ce ne înconjoară. Acestea vor atrage nu doar privirea ci și sufletul prin mesajul pe care îl transmit.
  3. Bijuteriile sunt create special pentru ținutele tale “Perfect Match”. La comandă poți cere designerului să îți realizeze bijuteriile și accesoriile care să se potrivească perfect cu ținuta ta.
  4. Bijuteriile pot fi personalizate după preferințe. Poți cere designerului să-ți creeze o bijuterie la comandă cu formele și culorile care ție îți plac și care te definesc. Acesta poate da naștere felului tău de fi într-un mod autentic printr-o bijuterie creată special pentru tine.
  5. Bijuteriile sunt foarte valoroase. Valoarea unei bijuterii handmade este mult mai mare decât prețul ei întrucât aceasta are în spate multe ore de lucru, zeci de detalii lucrate cu atenție, materiale și pasiune cusute la milimetru, forme ce transmit o poveste și o parte din sufletul celui care o creează. Timpul realizării acestor minunății este un moment ce nu poate fi cumpărat. Atunci când porți o bijuterie handmade porți mai mult decât un obiect, porți o întreagă poveste cu un design cu care te identifici într-un mod special.

Toate accesoriile și bijuteriile Opus One by Ana Maria Drăgan sunt realizate manual și îmbină materialele naturale, pietrele semiprețioase, cristalele și perlele swarovski în forme inspirate din natură, în colecții impresionante și cu modele unicat pentru fiecare personalitate în parte.

Bijuteriile și accesoriile pe care le cream în atelierul nostru sunt despre femeia sensibila, despre frumusețea interioara, despre emoții pozitive si autentice!

Prin bijuteriile noastre pe care le realizam pentru tine vrem să îți oferim un moment unic cu tine, în care sa te simți puternică, iubită și împlinită și gata să faci față celor mai frumoase zile din viața ta!

De ce să ne alegi:

Porți bijuteria care se potrivește perfect cu rochia ta;

Bijuteria are un design unicat creat special pentru tine;

Bijuteria este confortabilă și calitativă, astfel te vei putea bucura de ea întreg evenimentul;

Bijuteria este creată cu suflet;

Bijuteria te va completa într-un mod autentic;

Ce accesorii realizam pentru femei:

Bijuterii: cercei, coliere, brațări, inele, broșe, seturi complete de bijuterii realizate manual cu cristale swarovski, perle swarovski și pietre semiprețioase.

Accesorii pentru cămașă: papioane și broșe

Accesorii pentru păr: cordeluțe de păr și bentițe de păr

Opus One by Ana Maria Drăgan

“Opus One,

Acela pe care să-l porți pentru frumusețea interioară,

Acea jumătate care te completează într-un mod autentic.”

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori