Cardurile OH sunt serii de carduri metaforice de asociere folosite pentru a facilita exprimarea, a imbunatati comunicarea si explorarea – se folosesc ca instrumente in dezvoltare personala, socio-emotionala, consiliere si psihoterapie, training sau workshopuri i acasa, cu familia. Cardurile OH au fost publicate pentru prima data in 1981 si de atunci au devenit cautate ca instrumente de lucru pentru explorare personala si interpersonala.

Cardurile sunt defapt picturi sau carduri-cuvinte imprimate pe suport de hartie de marimea unei carti de joc ce incap in palma – sunt potrivite pentru combinatii nenumarate si invita participantul sa fie co-creator de povestiri, povestiri ce reflecta lumile sale interioare (emotii, ganduri, experiente, trairi, dorinte, frici, visuri etc.).

Procesul de ocolire a minții raționale permite accesul către adâncurile psihicului uman. Ia doar cateva secunde pentru a aduce în mintea conștientă asocieri spontane ce relevă puterea reprezentărilor interioare, aducănd în atenție prezența arhietipurilor umane. Cu OH se crează un spațiu sigur și jucăuș de explorare și dezvoltare a creativității, a abilității de exprimare a emoțiilor – aducîndu-ne în contact cu esența sinelui, un proces transformațional ce ne amplifică umanitatea.

În calea spre cunoașterea de sine și a celorlalți, cardurile de asociere OH sunt un instrument minunat prin care explorăm concepte precum sinele, egoul, identitatea și relațiile.

Pentru mai multe te astept pe OH-cards.ro, unde gasesti detalii despre fiecare set de carduri metaforice, articole cu relatari ale specialistilor din intreaga lume si din Romania, interviuri exclusive cu specialisti care le folosesc in activitatea lor.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Duminicădeschis 24 ore
  • Lunideschis 24 ore
  • Marțideschis 24 ore
  • Miercurideschis 24 ore
  • Joideschis 24 ore
  • Vinerideschis 24 ore
  • Sâmbătădeschis 24 ore
building Deții această afacere? Revendică Acum! Revendică Acum!

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori