Cardurile OH sunt serii de carduri metaforice de asociere folosite pentru a facilita exprimarea, a imbunatati comunicarea si explorarea – se folosesc ca instrumente in dezvoltare personala, socio-emotionala, consiliere si psihoterapie, training sau workshopuri i acasa, cu familia. Cardurile OH au fost publicate pentru prima data in 1981 si de atunci au devenit cautate ca instrumente de lucru pentru explorare personala si interpersonala.

Cardurile sunt defapt picturi sau carduri-cuvinte imprimate pe suport de hartie de marimea unei carti de joc ce incap in palma – sunt potrivite pentru combinatii nenumarate si invita participantul sa fie co-creator de povestiri, povestiri ce reflecta lumile sale interioare (emotii, ganduri, experiente, trairi, dorinte, frici, visuri etc.).

Procesul de ocolire a minții raționale permite accesul către adâncurile psihicului uman. Ia doar cateva secunde pentru a aduce în mintea conștientă asocieri spontane ce relevă puterea reprezentărilor interioare, aducănd în atenție prezența arhietipurilor umane. Cu OH se crează un spațiu sigur și jucăuș de explorare și dezvoltare a creativității, a abilității de exprimare a emoțiilor – aducîndu-ne în contact cu esența sinelui, un proces transformațional ce ne amplifică umanitatea.

În calea spre cunoașterea de sine și a celorlalți, cardurile de asociere OH sunt un instrument minunat prin care explorăm concepte precum sinele, egoul, identitatea și relațiile.

Pentru mai multe te astept pe OH-cards.ro, unde gasesti detalii despre fiecare set de carduri metaforice, articole cu relatari ale specialistilor din intreaga lume si din Romania, interviuri exclusive cu specialisti care le folosesc in activitatea lor.

Cupoane de Reducere

10
10% Exclusiva pentru Antreprenoare.ro la orice comanda pe site

Alege sa petreci timp de calitate a

Alege sa petreci timp de calitate acasa cu familia sau alaturi de cei cu care lucrezi. Lucrul cu cardurile metaforice implica un proces profund de introspectie ce poate fi de la ravasitor, clarificator pana la revelator, insa cel putin transformator. De ce sa folosesti cardurile, in relatiile cu cei apropiati, cu clientii sau cu colegii de echipa - reflectezi la subiecte importante pentru tine. Dincolo de stirile de la ora 5, lista de cumparaturi zilnica si programul de activitati al copilului. - te uiti spre interior, la ce are nevoie de atentie si reflectezi, prin introspectie, - te conectezi cu partea ta emotionala, pe care de obicei, in iuresul zilelor, o neglijezi si o pui deoparte sau sub pret, pana cand ea explodeaza in alte momente, alaturi de cei care iti apasa butoanele, - dezvolti creativitatea si accesul la resursele interioare. Ele sunt toate acolo, doar e nevoie sa le accesam si antranem, creand astfel noi cai neuronale. Da, creierul nostru e foarte flexibil. - intelegi ca emotiile sunt parte din noi si ca nu ele nu sunt noi, si in acelasi timp ca ele sunt un instrument atat de pretios pentru a mai face un pas spre rezilienta, autonomie, - antrenezi conectarea intre emisferele cerebrale stanga si dreapta, accesand astfel resurse si solutii asociate complexe, pentru „problemele” pe care le avem, - practici blandetea, compasiunea de sine, fermitatea. - acceasezi subconstientul cu tot ce este acolo: toate solutiile, raspunsurile, resursele omenirii :). Da, tu esti rezultatul acestei experiente de mii de ani! - antrenezi si dezvolti intuitia, acest compas interior care ne poate ghida in fiecare moment, daca ne conectam cu el. Te astept sa intri in lumea OH, lumea universului nostru interior la un pret mai usor pentru tine, pentru ca esti parte a comunitatii antreprenoare.ro

Hai pe site si exploreaza cardurile!

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Afișeză orarul
  • Duminicădeschis 24 ore
  • Lunideschis 24 ore
  • Marțideschis 24 ore
  • Miercurideschis 24 ore
  • Joideschis 24 ore
  • Vinerideschis 24 ore
  • Sâmbătădeschis 24 ore
building Deții această afacere? Revendică Acum! Revendică Acum!

Revendică Afacerea

Sunt de acord si accept Termenii și Condițiile de utilizare pentru a afișa aceste informatii

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.