Narje Cosmetics a luat naștere oficial în 2019. Mi-a luat 5 ani să îmi fac curajul de a mă lansa în industria de produse cosmetice naturale, locale.  Timp în care am studiat și participat la cursuri de antreprenoriat și înființat o mică plantație proprie de lavandă.

Inspirația și motivația inițială a venit din iubirea mamei mele manifestată față de plantele cu efect terapeutic asupra fizicului și psihicului uman. Am continuat ceva de mult început în familia mea.
Numele companiei a fost legată de numele meu de floare Narcisa și de iubirea mea față de lavandă, aurul mov, de plantațiile foarte mari existente în Franța și de limba franceză

Am experimentat mult, m-am “jucat” cu multe ingrediente, am avut “eșecuri”, dar cumva am știut întotdeauna că este un proces până să “reușesc”! Toate acestea m-au făcut să simt produsul, să-l conturez, să-i simt beneficitatea, parfumul, culoare, bucuria!
Dorința mea era să vin pe piața de cosmetice cu produse naturale, locale, de foarte bună calitate, produse premium pe care să și le permită orice FEMEIA cu grijă și respect de sine.

O altă pasiune tradusă într-o gamă de produse noi, au fost lumânările naturale cu uleiuri esențiale din plante, din ceară naturală de soia de foarte bună calitate.

Mesajul pe care mi-am dorit să îl transmit prin această gamă nouă este despre lumina care ne ajuta să ne focusăm, să ne limpezim mintea, să aducă claritate. LUMINA de care avem nevoie în propria viață!

În prezent, în atelierul propriu de producție construiesc, atenția și experiența mea fiind puse în calitatea produselor pe care le ofer atât pe site-ul propriu sau la târgurile locale. Uleiurile esențiale naturale îmi sunt principalul ucenic și sursa de inspirație.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori