Am pornit timid la drum, la fel cum probabil ai făcut-o și tu sau o faci acum. Dorința noastră de a ajuta în primul rând s-a materializat în acest business. Ne-am lovit de multe până acum, la fel cum probabil și tu ai pățit-o.

Ceea ce ne reprezintă este dorința de a ajuta, iar experiențele trăite până în prezent ne-au format și astfel acum putem oferi cele mai bune soluții IT adaptate nevoilor afacerii tale. Ne-am înconjurat de oameni care au aceleași valori ca ale noastre: umanitatea, implicarea, dedicarea și creșterea continuă definesc principiile unei afaceri de succes, orientate mereu către găsirea celor mai eficiente soluții pentru clienții noștri.

Te ajutăm să îți duci businessul la nivelul următor prin identificarea nevoilor actuale.

SERVICII

 1. Branding – Logo, paletă de culori, vizualuri pentru promovarea online/ offline etc, orice material grafic care să te reprezinte ca afacere.
 • Toate aceastea ajută ca percepția publicului asupra a ceea ce businessul tău oferă să se formeze în mod corect și cu mesajul potrivit.
 1. Web Design/ Mobile Design – accentul este mereu pus pe experiența utilizatorului. Scopul nostru în final este ca utilizatorii site-ului sau a aplicației mobile să obțină maximul din beneficiile pe care le oferiți ca și produse/ servicii. Totul este gândit de la bun început, împreună cu tine, ca lucrurile să fie simple, ușor de folosit și ușor de înțeles.
 1. Creare site de prezentare sau magazin online – indiferent ce soluție vom alege împreună pentru nevoile tale, îți vom oferi un site web intuitiv, modern, scalabil și orientat către utilizator.
 • Ai control total printr-un panou de administrare eficient
 • Conținut optimizat SEO On-Page
 • Siteul va arăta perfect indiferent că este accesat de pe telefon, tabletă desktop sau laptop
 • Vom integra toate funcționalitățile de care vei avea nevoie
 1. Creare de aplicații mobile native atât Android cât și IOS – Ține pasul cu tehnologia. Telefoanele nu mai sunt doar un mijloc de comunicare, ci un instrument de afacere extrem de eficient. Piața aplicațiilor mobile este în continuă extindere.

Aplicațiile mobile au reușit să fidelizeze clienții și să mențină utilizatorii conectați la brandurile favorite. De aceea, companiile de succes cunosc potențialul noii ere tehnologice și aleg să fie prezente și pe platformele mobile.

 1. Optimizare SEO Website – Fii mai vizibil și vinde mai mult. Optimizarea prin cuvinte cheie folosite în căutările clienților tăi, oferă posibilitatea ca site-ul sau magazinul tău online să devină vizibil și să atragă acești clienți care poate nu știau de tine înainte de a te găsi în urma acestor căutărilor.
 1. Marketing online – Cu ajutorul serviciului de marketing pe care îl oferim, obții rezultate măsurabile. Putem construi împreună un plan de promovare în online care să includă prezența în rețelele sociale astfel încât să ajungi la clienții tăi ideali. Aplicate corespunzător, aceste servicii de marketing împreună cu o strategie solidă, îți pot oferi rezultate foarte bune pentru afacerea ta.
 1. Creare de conținut text (Copy/ content writing) – Ai nevoie de ajutor pe secțiunea de blog din afacerea ta prin scriere de articole? Sau poate ai nevoie chiar de creare de conținut text pentru viitorul site de prezentare sau magazin online? Vrei să informezi mai bine clienții prin postări pe rețelele sociale sau comunicate de presă? Noi te putem ajuta inclusiv cu acest aspect.

Crearea de conținut de calitate te ajută și pe parte SEO, dar te poate diferenția și de concurență. Altfel spus, vei atrage mai mulți utilizatori pe site și crești. Conținutul va fi bine structurat, verificat, optim pentru indexarea Google și cu impact pentru cititorii tăi.

 1. Creare de conținut foto-video – Marketing-ul prin video reprezintă poate cea mai de impact metodă pentru clienții tăi. Este în tendință să oferi conținut video și cel mai probabil așa va rămâne și pentru următorii 5-10 ani.

Clipurile comerciale sunt de departe cel mai popular mod prin care clienții doresc să afle despre produsele sau serviciile pe care le oferi.

Exemple:

 • Film de prezentare afacere
 • Film pentru prezentare eveniment / produs / colecție / sevicii (inclusiv prezentare produs 360o)
 • Film de tip “How It’s made” pentru prezentarea procesului și a tehnologiei dumneavoastră
 • Film de tip Interviu cu Povestea din spatele Afacerii
 • Film de tip Interviu cu Testimoniale ale clienților
 • Cursuri
 1. Organizare eveniment – Fie că dorești să organizezi un team building sau o întâlnire de afaceri mai diferită, un eveniment pentru clienții tăi sau poate să faci lansarea unui produs nou, te putem ajuta inclusiv pe această parte prin:
 • Concept/ planificare/ buget eveniment
 • Furnizori de servicii de încredere
 • Consultanță 24/7

office@mabiT.ro

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
 • Luni09:00 AM - 05:00 PM
 • Marți09:00 AM - 05:00 PM
 • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
 • Joi09:00 AM - 05:00 PM
 • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori