­čž« Logiclub Smart education Center – este locul ├«n care matematica este ├«ndr─âgit─â de copii ╚Öi adul┼úi.
­čž« Suntem primul centru de Soroban ÔÇô Aritmetic─â mental─â japonez─â din Rom├ónia, certificat ISHIDO-SHIKI ÔÇô ╚ścoala numarul 1 de Soroban din Japonia ╚Öi Soroban Foundation of Japan.
­čž« Misiunea companiei Ishido-shiki ╚Öi a noastr─â deopotriv─â, este aceea de a transforma visele ├«n realitate, de a contribui la societate prin dezvoltarea inteligen┼úei ╚Öi competen┼úelor pentru via┼ú─â, care deriv─â din predarea aritmeticii mentale japoneze (Soroban ÔÇô calcul pe abacul japonez ╚Öi Anzan ÔÇô calcul mental).
­čž« V─â invit─âm cu mic, cu mare, ├«n clubul nostru de antrenare mental─â ╚Öi v─â oferim urm─âtoarele cursuri:

­čĹž 1. Curs SOROBAN pentru copii

Acest curs, se adresează copiilor cu vârste de minim 7 ani și se structurează pe 12 niveluri (KYU), un nivel având durata între 20 și maxim 30 ședinţe.

­čžĺ 2. Curs Fii prieten cu matematica – preg─âtire special─â pentru Evaluarea Na╚Ťional─â

Ne antren─âm pentru rezultate excep╚Ťionale la matematica ╚Öi ├«nv─â╚Ť─âm cum s─â ne gestion─âm emo╚Ťiile legate de examen!┬áAcest curs se adreseaz─â┬áelevilor de gimnaziu din jude╚Ťul SIBIU, mai exact celor din┬áclasele a VI-a, a VII-a ╚Öi a VIII-a.

­čĹęÔÇŹ­čŽ░ 3. Curs SOROBAN pentru adul┼úi si tineri peste 14 ani

Acest curs se adreseaz─â adul┼úilor de orice varst─â ╚Öi se structureaz─â pe 6 niveluri parcurse pe o perioada de 5 luni. ╚śedin┼úele se desf─â╚Öoar─â ├«n majoritate online.

­čžöÔÇŹÔÖé´ŞĆ4. SOROBAN corporate training for adults

Este un curs special gândit pentru mediul business, care susţine într-un mod special angajaţii unei companii, ajutându-i să își menţină mintea ageră, să își crească nivelul de concentrare și atenţie, precum și să dezvolte o serie de competenţe atât de necesare în orice job.

Mai multe despre mine

Q Cine suntem si ce facem?

Suntem primul centru de Soroban ÔÇô Aritmetica mentala japoneza din Romania certificat ISHIDO-SHIKI ÔÇô scoala numarul 1 de Soroban din Japonia si Fundatia de Soroban din Japonia.
Ne mandrim cu mentori dedicati, implicati si foarte bine pregatiti

IOANA, MARIA, SANDRA, CLAUDIA, MIHAELA, ADRIAN si MONICA sunt mentorii nostri alaturi de care copiii din Sibiu au avut ocazia, inca din Septembrie 2019, sa faca primii pasi in studiul SOROBAN, sa isi dezvolte mintea si sa isi deschida sufletul.

Au o bogata experienta psiho-pedagogica, sunt dedicati si pasionati de Soroban si, prin toate acestea isi aduc aportul la educatia din Romania si la dezvoltarea copiilor pentru viitor.

Sunt profesori certificati de Soroban, atat de catre ISHIDO-SHIKI, cat si de Fundatia de Soroban din Japonia, beneficiind de o pregatire intensa si foarte bine structurata.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selecteaz─â

Recomandarea ta trebuie s─â aib─â cel pu╚Ťin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condi╚Ťiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 07:00 PM
  • Mar╚Ťi09:00 AM - 07:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 07:00 PM
  • Joi09:00 AM - 07:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 07:00 PM

Sunt de acord ╚Öi accept Termenii ╚Öi condi╚Ťiile pentru a trimite aceste informa╚Ťii?

imageCererea ta a fost trimis─â cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori