🧮 Logiclub Smart edication Center – este locul în care matematica este îndrăgită de copii și adulţi.
🧮 Suntem primul centru de Soroban – Aritmetică mentală japoneză din România, certificat ISHIDO-SHIKI – Școala numarul 1 de Soroban din Japonia și Soroban Foundation of Japan.
🧮 Misiunea companiei Ishido-shiki și a noastră deopotrivă, este aceea de a transforma visele în realitate, de a contribui la societate prin dezvoltarea inteligenţei și competenţelor pentru viaţă, care derivă din predarea aritmeticii mentale japoneze (Soroban – calcul pe abacul japonez și Anzan – calcul mental).
🧮 Vă invităm cu mic, cu mare, în clubul nostru de antrenare mentală și vă oferim următoarele cursuri:
👧 1. Curs SOROBAN pentru copii
Acest curs, se adresează copiilor cu vârste de minim 7 ani și se structurează pe 12 niveluri (KYU), un nivel având durata între 20 și maxim 30 ședinţe.
🧒 2. Curs Fii prieten cu matematica
Este un curs inovator în România datorită metodei practice și eficiente de predare a matematicii. Acest curs se adresează elevilor de gimnaziu, mai exact celor din clasele a V-a, a VI-a și a VII-a.
👩‍🦰 3. Curs SOROBAN pentru adulţi
Acest curs se adresează adulţilor de orice varstă și se structurează pe 6 niveluri parcurse pe o perioada de 5 luni. Ședinţele se desfășoară în majoritate online.
🧔‍♂️4. SOROBAN corporate training for adults
Este un curs special gândit pentru mediul business, care susţine într-un mod special angajaţii unei companii, ajutându-i să își menţină mintea ageră, să își crească nivelul de concentrare și atenţie, precum și să dezvolte o serie de competenţe atât de necesare în orice job.

Mai multe despre mine

Q Cine suntem si ce facem?

Suntem primul centru de Soroban – Aritmetica mentala japoneza din Romania certificat ISHIDO-SHIKI – scoala numarul 1 de Soroban din Japonia si Fundatia de Soroban din Japonia.
Ne mandrim cu mentori dedicati, implicati si foarte bine pregatiti

IOANA, MARIA, SANDRA, CLAUDIA, MIHAELA, ADRIAN si MONICA sunt mentorii nostri alaturi de care copiii din Sibiu au avut ocazia, inca din Septembrie 2019, sa faca primii pasi in studiul SOROBAN, sa isi dezvolte mintea si sa isi deschida sufletul.

Au o bogata experienta psiho-pedagogica, sunt dedicati si pasionati de Soroban si, prin toate acestea isi aduc aportul la educatia din Romania si la dezvoltarea copiilor pentru viitor.

Sunt profesori certificati de Soroban, atat de catre ISHIDO-SHIKI, cat si de Fundatia de Soroban din Japonia, beneficiind de o pregatire intensa si foarte bine structurata.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 07:00 PM
  • Marți09:00 AM - 07:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 07:00 PM
  • Joi09:00 AM - 07:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 07:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image