Sunt Mara-Theodora Neacșu și lucrez ca Psiholog Clinician și Psihoterapeut. Am creat LifeQuality ca o metodă de creștere a calității vieții. Cred în libertate, curiozitate și diversitate. Consider că toți oamenii au puterea de a se dezvolta și de a deveni autentici, de a fi cine simt ei cu adevărat că sunt. Uneori este nevoie de îndrumare, de un specialist care ascultă cu sufletul deschis și ghidează, alături de care se simt în siguranță să își înceapă procesul de dezvoltare personală.

Cunosc procesul terapeutic atât din scaunul profesionistului, cât și din scaunul clientului, fiindcă consider terapia personală ca fiind un element cheie în înțelegerea, susținerea și empatizarea cu omul din fața mea.

M-am hotărât să devin psihoterapeut în urma unui an sabatic, călătorind prin lume. Am vrut să învăț în mod nonformal ce am simțit că nu puteam învăța din cărți și teorie. Deși am plecat cât mai departe, călătoria a fost de fapt înspre mine și despre a-mi satisface curiozitatea de a descoperi și cunoaște diversitatea din oameni. Am fost uimită să descopăr oamenii din spatele etichetelor culturale și sociale, poveștilor lor și capacitatea lor de dezvoltare și transformare. Și am vrut să simt că pot face parte din procesul lor de transformare. Că pot fi persoana care îi însoțește și le oferă acceptare necondiționată.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori