Leomi Chocolate este o companie dedicată producerii de ciocolată artizanală, preparată și ambalată manual în Iași, în loturi mici pentru a garanta calitatea și prospețimea. Aceasta a fost creată pentru a aduce mai aproape de consumatori gustul desăvârșit al ciocolatei de calitate si al aromelor inspirate din obiceiurile de consum locale.

Leomi Chocolate caută să dezvolte arome unice de ciocolată artizanală obținută din cele mai bune ingrediente de pe piață.

Pentru că aromele excepționale încep cu ingrediente extraordinare am combinat pasiunea și măiestria cu laptele proaspăt de la vacuțele locale, miere directă din stup și nucă crocantă de la bunicii noștri de la țară – și ori de câte ori este posibil nu adăugăm conservanți, arome artificiale sau aditivi.

Avem astăzi mai multe sortimente de produse: tablete cu fructe liofilizate și alune caramelizate, praline cu creme proaspete de caramel, fructul pasiunii, mango, vin dar și trufe cu făină de migdale, miere și nucă. Nu am renunțat nici la ciocolata de casă, pe care am imbogațit-o cu alune de pădure, fistic, nucă, stafide și miere.

Adăugăm permanent sortimente noi de produse pentru a surprinde clienții cu gusturi și arome cât mai interesante.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.