Suntem o companie tânăra și entuziastă, cu experiență în domeniul advertising și furnizori pentru numeroase produse, atât clasice, cât și din categoria produselor promoționale.

Realizăm tipar inhouse, cu echipamentul HP latex 365 și HP L26500 pe o diversitate mare de materiale precum hârtie, polipropilena, textil, backlit film, autocolant,realizăm produse publicitare pe PVC, alucobond,  sisteme expoziționale, sigle luminoase s.a.m.d. iar pentru evenimente putem asigura producția tuturor materialelor necesare, de la mape de prezentare la lanyarduri și ecusoane, pixuri, pungi personalizate, brățări, tokene, bean-bag -uri, fețe de masă sau huse pentru standuri  etc.

Completăm cu produse de tipar digital și oferim o gamă largă de finisaje ale produselor din hârtie: cărți de vizită, agende, calendare, flyer, pliante(brosare, capsare, laminare, perforare în puncte etc) și nu numai a hârtiei.

Mai multe despre mine

Suntem o companie tânără și entuziastă, cu experiență în domeniul advertising și furnizori pentru numeroase produse, atât clasice, cât și ... Citește mai mult

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Revendică Afacerea

Sunt de acord si accept Termenii și Condițiile de utilizare pentru a afișa aceste informatii

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.