Te ajut sa vezi potențialul tău estetic și să-l folosești ca pe un instrument eficient de comunicare. Să devii cea mai buna varianta a ta, sa te exprimi prin alegerile vestimentare, sa le înțelegi și să le folosești pentru dezvoltarea ta personala.
Prin blogul www.gabiurda.ro și comunitatea Gabi Urda de pe Facebook, workshop-urile lunare de stil personal și profesional, ședințele individuale de consultanță am devenit un terapeut vestimentar pentru sute de femei pe care le-am ajutat să-și gestioneze rațional, echilibrat, armonios relația cu imaginea proprie și modul în care ea le slujește în lume.
Q Cui îi e frică de un consultant de imagine?

Când voi avea suficienți bani, suficient de puține kilograme, suficient de curățenie, suficient timp, suficientă disponibilitate… Aveți dreptate! În alt fel am spune: “Mă simt în stare să-mi acord timp, energie, efort pentru a mă valoriza, a mă dezvolta, a-mi depăși niste limite mentale, comportamentale?”…

Daca răspunsul este “DA”, nimic nu îți vă sta în drum pentru a te (re)descoperi. Vei găsi o cale să transformi dorința în realitate. Uneori aceasta dorință este împlinită printr-o ședință sau mai multe de consultanță de imagine. Întâmplător cu mine.

Însă, până la a ne desparți cu îmbrățișări, pupături, căci așa se aude că se sfârșesc ședințele de consiliere vestimentară (întâmplător, cu mine) multe frici ne despart.

Mi-am propus să adun aceste temeri, să le enumăr, să le materializez în cuvinte scrise pentru a le da corporalitate, pentru a le umple cu mortarul încrederii și curiozității și a clădi poduri între noi. Acest transfer de energie, aceasta metamorfoză vine de la ambele capete ale podului: și eu am temerile mele, care de multe ori se rezolva în interacțiunea noastră.
Continuarea aici: https://www.gabiurda.ro/cui-îi-e-frica-de-un-consultant-de-imagine-întâmplător-de-mine/

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Cererea ta a fost trimisă cu succes.