𝐒𝐨𝐜𝐢𝐞𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞, 𝐞𝐱𝐩𝐞𝐫𝐭𝐢𝐳𝐚̆ 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐚𝐛𝐢𝐥𝐚̆ 𝐬̧𝐢 𝐚𝐮𝐝𝐢𝐭  asigurăm toate serviciile necesare de la momentul constituirii unei firme până la radierea acesteia.

În domeniul consultanței în afaceri și management, avem o experiență de peste 20 de ani, cu un portofoliu de peste 200 de clienți, pe care i-am consiliat prin prisma experienței profesionale și de antreprenoriat.

𝐕𝐀𝐋𝐎𝐑𝗜𝗟𝗘 𝗡𝗢𝗔𝗦𝗧𝗥𝗘: Expertiza, Educaţia, Siguranţa, Libertatea, Familia

𝐕𝐈𝐙𝐈𝐔𝐍𝐄𝐀 𝗡𝗢𝗔𝗦𝗧𝗥𝗔̆: Vrem să sprijinim antreprenorii pentru a-şi dezvolta afacerile în condiţii de siguranţă gestionând riscurile şi costurile de natura fiscală.

𝐌𝐈𝐒𝐈𝐔𝐍𝐄𝐀 𝗡𝗢𝗔𝗦𝗧𝗥𝗔̆: Vrem să contribuim la creşterea apetitului pentru antreprenoriat în România!

Clienții nostrii beneficiază de servicii personalizate integrate, asigurăm soluții la diverse spețe fiscale, asistență pe durata inspecțiilor fiscale sau asistență în expertizele fiscale sau contabile.   Deservim clienți din domenii de activitate diverse la nivel naţional, dar și din afara țării.  

Servicii oferite clienţilor:


𝐀𝐀𝐮𝐝𝐢𝐭 (Auditul situaţiilor finaciare; Audit intern; Due diligence; Certificarea situaţiilor financiar contabile intermediare şi anuale; Cenzorat)

𝐁𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐧𝐭̧𝐚̆ (Asistenţă şi consultanţă pentru începerea unei afaceri; Diagnoză entitate economică; Consultanţă financiară; Consultanţă şi raportări manageriale; Examinare şi revizuire situaţii financiar contabile, asigurare şi servicii conexe; Consultanţă fiscală (optimizarea impozitelor de plată, soluţii de minimizare în conformitate cu legile în vigoare); Consultanţă în procesul de achiziţie/preluare/vânzare entităţi economice şi real-estate; Consultanţă în vederea implementării de proceduri proprii de organizare, comunicare între departamente; Întocmirea dosarelor de licitaţii; Fuziuni, divizări, consolidarea balanţelor de verificare pentru grupuri de societăţi şi transpunerea lor în bilanţul contabil; Asistenţă contribuabili şi reprezentarea în faţa organelor fiscale; Pregătirea dosarelor şi obţinerea certificatelor fiscale şi locale, analiză, interpretare şi contabilizare fişă de plătitor, transfer de dosar fiscal; Analiza fluxurilor financiare şi de cashflow, întocmire buget de venituri şi cheltuieli)

𝐂𝐏𝐥𝐚𝐧𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐟𝐢𝐬𝐜𝐚𝐥𝐚̆ 𝐬̧𝐢 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐜𝐢𝐚𝐫𝐚̆ 𝐞𝐱𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚̆ (Asistenţă în evaluarea necesităţilor şi particularităţilor financiare; Asistenţă în alegerea strategiei de investiţii potrivite şi produselor oferite de instituții de profil; Facilitarea legăturii cu instituţiile financiare respective şi a deschiderii de conturi; Actualizarea permanentă a performanţelor portofoliului de investiţii; Ajustarea periodică, după caz, a portofoliului pentru a reflecta posibile schimbări în situaţia pieţei sau pentru a profita de noi oportunităţi.
 

𝐃𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 (Lucrări contabile complete, de la acte primare la bilanţ; Evidenţa contabilă financiară şi de gestiune; Raportări lunare, trimestriale, anuale către organele fiscale; Evidenţa pe articole bugetare şi centre de cost; Depunerea tuturor declaraţiilor specifice legale în vigoare)

𝐄𝐒𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐬𝐚𝐥𝐚𝐫𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐬̧𝐢 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐚𝐥 (Servicii salarizare complete, de la întocmirea documentaţiei privind recrutarea de personal la încetarea contractului de muncă; Contracte individuale şi colective de muncă; Asistenţă la întocmirea ROI; Asistenţă contribuabil în relaţiile organelor fiscale; Întocmirea şi depunerea declaraţiilor lunare specifice; Relaţia cu Inspectoratul Teritorial de Muncă; Încărcare carduri individuale şi comenzi tichete de masă; Consultanţă privind organizarea (organigrame, structuri, stat de funcţii, etc).
 
𝐅𝐒𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐢 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐜𝐢𝐚𝐫𝐞 (Întocmirea documentaţiilor în vederea perfectării contractelor de leasing auto, leasing utilaje si echipamente, lease-back, leasing ipotecar şi imobiliar, refinanțarea credit /leasing, credit de investitii IMM, credit pentru capital de lucru IMM, linie de credit IMM; Urmărirea contractelor de finanţare în derulare şi optimizarea costurilor acestora).   

Mai multe despre mine

Q Cine răspunde la întrebările mele?

Oana Luca, în calitate de consultant fiscal, expert contabil şi auditor financiar şi cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniu, alături de echipa sa, va răspunde prompt întrebărilor dvs. Vă va recomanda, vă va avertiza şi vă va oferi soluţia legală optimă pentru provocarea cu care vă confruntaţi.

Q Cum pot adresa o intrebare?

Întrebările pot fi adresate prin accesarea messegerului aferent apginii de facebook (https://www.facebook.com/OanaLucaconsultantfiscal) sau prin mail (efa.cluj@gmail.com).

Q Cum şi în cât timp primesc răspunsul?

Răspunsul va fi primit pe acelaşi canal prin care a fost adresată întrebarea în maxim 24 de ore, în funcţie de complexitatea acesteia.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori