Estiverde este magazinul tău eco-friendly, apărut în 2019 din nevoia de a avea o sursă sigură de produse de calitate, prietenoase cu mediul.

Aici vei găsi produse de îngrijire alese de la producători din Europa atenți la calitate și la impactul asupra naturii. Nu folosim ambalaje din plastic, iar produsele aflate pe rafturile noastre conțin doar ingrediente naturale recomandate tuturor categoriilor de vârstă.

În ziua de astăzi există multe mărci și produse cosmetice care poartă eticheta de natural sau bio. Realitatea stă ascunsă cu litere mici pe spatele ambalajului. Ceea ce nu se observă la fel de ușor pe etichete este gradul ridicat de toleranță pe care anumite certificări îl au față de produse naturale care se află, în realitate, la limita legii. Substanțele chimice sunt încă prezente în majoritatea cosmeticelor bio pentru că uneori este suficient ca producătorul doar să folosească mai puține substanțe chimice decât limita maximă, iar produsul lui poate fi certificat ca fiind „natural”.

Dar pentru eștiverde acest lucru cu siguranță nu este suficient! Când am ales produsele pentru magazinul nostru, ne-am asigurat că sunt folosite numai ingrediente naturale și ne-am ținut departe de poluanți și substanțe toxice pentru organism și pentru mediul înconjurător.

La Eștiverde credem în produse naturale demonstrate de lista ingredientelor și nu în promisiuni de etichetă care se destramă odată ce facem cunoștință cu produsul cumpărat.

 

Mai multe despre mine

Q Cum se face livrarea?

Livrarea se efectuează prin curierat rapid cu unul din partenerii noștri, respectiv Sinapseria pentru București, și FAN Courier pentru restul României. Pentru București, transportul este eco-friendly, pe bicicletă.

Q Cum pot plăti?

Plata se poate face în numerar (ramburs) și online cu cardul bancar.

Factura se va emite în format electronic la adresa de e-mail menționată de către Cumpărător. Cumpărătorul are obligația să se asigure ca toate informațiile pe care le solicită pentru procesarea comenzii sunt corect completate.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori