Prin empathitude  am reușit să creez un spațiu virtual pentru a oferi psihoterapie online persoanelor aflate într-o altă țară sau altă localitate și care au diferite probleme și blocaje emoționale.

În același timp, pun la dispoziția companiilor din România și angajaților acestora servicii de dezvoltare profesională și executive coaching.
Sunt cu adevărat pasionată de ceea ce fac, iar majoritatea demersurilor făcute de-a lungul carierei mele profesionale au avut ca țintă studiul asupra minții și al comportamentelor umane.

Am o practică de peste 10 ani ca psihoterapeut și sunt acreditată de Colegiul Psihologilor din România. Sunt specializată ca psihoterapeut studiind și formându-mă de-a lungul annilor în mai multe forme de terapie, precum: CBT, ACT, Schema Therapy, Hipnoză și Psihodramă.
Am o experiență de peste 15 ani de lucru cu grupuri, fie că este vorba despre dezvoltarea personală și autocunoaștere, fie că este vorba despre psihoterapia de grup pe diverse tulburări sau probleme emoționale.
 
Experiența de lucru cu grupurile, formarea mea ca psihoterapeut și studiile aprofundate în psihologie îmi permit să dezvolt programe de intervenție personalizate pentru companii.
Am creat și ținut cursuri pentru dezvoltarea potențialului profesional și am realizat peste 3.000 de ore de training în companii naționale și internaționale.
Am gândit și implementat programe de team building pentru diverse companii.
Am susținut dezvoltarea relațiilor interpersonale, a abilităților profesionale sau schimbarea atitudinilor sau comportamentelor prin sute de ore de coaching.
Am o experiență de peste cinci ani în managementul Resurselor Umane și am fost implicată activ în îmbunătățirea performanțelor angajațiilor și atingerea obiectivelor profesionale ale companiilor în care am lucrat.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori