Cu peste 15 ani experiență în avocatura de business din România, ne-am decis să facem serviciile juridice accesibile pentru toată lumea: vă invit pe magazinul online de contracte și documente juridice Docs & Deeds.

Ce oferim? Contracte profesioniste, cereri de chemare în judecată și alte documente juridice scrise de avocați, la un click distanță și la preț redus. Există modele predefinite ce pot fi descărcate instant, completate cu datele specifice ale clientului și folosite. Avem și posibilitatea comandării unui contract (sau alt document juridic) personalizat sau programării unor consultații sau analize juridice.

 De ce? Documentele noastre sunt elaborate de experți juridici și actualizate în mod constant. Accesul este imediat și online, iar prețurile semnificativ reduse prin comparație cu cele practicate de firmele tradiționale de avocatură.

Indiferent dacă ești un antreprenor în căutare de contracte business, un proprietar care își închiriază apartamentul sau ai avut ghinion cu vreun debitor care nu-și plătește datoria, Docs & Deeds poate ajuta!

Q Cum folosești magazinul de contracte?

Selectezi contractul sau documentul juridic de care ai nevoie, completezi informațiile lipsă și îl folosești. Este atât de simplu!

Q Pot comanda și alte servicii juridice?

Desigur. Poți comanda orice contract personalizat la preț fix, sau asistență juridică prin avocat, în funcție de problema ta.

Q Pot programa consultație online cu avocat?

Niciodată nu a fost mai ușor. Selectezi ziua și ora la care ai nevoie de consultație, iar unul dintre avocații noștri te va asista. Lucrăm numai cu avocați experimentați și verificați.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM
  • Sâmbătădeschis 24 ore
  • Duminicădeschis 24 ore

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori