Discovery Smart Kids Club 🦊 Vezi Video

Educația începe de acasă din familie și continuă la școală și în orele de după școală.

Acest afterschool a fost înființat din dorinta de a aduce în viața copiilor un mod plăcut și util de a-și petrece timpul după programul școlar, în același timp având calitate în toate activitățile. Aici copii își pot dezvolta toate abilitățile atât  cele native cât și să dobândească altele noi. Pentru dezvoltarea vizualului avem activități de pictură, desen, modelaj, pentru dezvoltarea auditivului avem activități de dans, pentru dezvoltare kinestezică avem yoga kids și karate. Bineînteles că nu uităm de partea emoțională, pe care o vom dezvolta prin cursuri de inteligență emoțională și jocuri.

Ne preocupă dezvoltarea psihologică a copilului, deoarece acest aspect al dezvoltării emotionale, a inteligenței emoționale este neglijată în timpul creșterii copilului, mai ales dacă acesta gasește metode de a trece peste probleme specifice vârstei, fără să ca acesta să devină un copil problemă. Doar că fiecare eveniment rămâne codat în creierul copilului și mai apoi în creierul adultului, care mai târziu ii poate creea probleme în dezvoltarea lui, în formarea de relații, formarea de prietenii.

De aceea, timpul liber se va petrece prin jocuri care le vor dezvolta abilități de comunicare, creativitate, rezolvare de probleme, lucrul în echipă, asertivitate, de a învăța cum să își exprime emoțiile și sentimentele într-un mod constructiv.

Din echipa noastră mai fac parte o minunată profesoară educator cu 15 ani vechime în învățămănt. Iubește ceea ce face și acest lucru se vede din interacțiunea cu copiii și numerosele felicitări primite cadou de la copii, precum și bucuria cu care vin copiii la noi la afterschool.

De asemenea, din echipă face parte și o doamnă psiholog psihopedagog și logoped cu experiență în lucru cu copiii. Ea are răbdare, calm și adoră să lucreze cu copiii.

Vă așteptăm cu drag la afterschool-ul nostru unde copiii d-voastră vor fi îngrijiți, se vor simți bine până vor ajunge din nou acasă la părinții lor iubiți.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Cererea ta a fost trimisă cu succes.