Educa╚Ťia ├«ncepe de acas─â din familie ╚Öi continu─â la ╚Öcoal─â ╚Öi ├«n orele de dup─â ╚Öcoal─â.

Acest afterschool a fost ├«nfiin╚Ťat din dorinta de a aduce ├«n via╚Ťa copiilor un mod pl─âcut ╚Öi util de a-╚Öi petrece timpul dup─â programul ╚Öcolar, ├«n acela╚Öi timp av├ónd calitate ├«n toate activit─â╚Ťile. Aici copii ├«╚Öi pot dezvolta toate abilit─â╚Ťile at├ót  cele native c├ót ╚Öi s─â dob├óndeasc─â altele noi. Pentru dezvoltarea vizualului avem activit─â╚Ťi de pictur─â, desen, modelaj, pentru dezvoltarea auditivului avem activit─â╚Ťi de dans, pentru dezvoltare kinestezic─â avem yoga kids ╚Öi karate. Bine├«nteles c─â nu uit─âm de partea emo╚Ťional─â, pe care o vom dezvolta prin cursuri de inteligen╚Ť─â emo╚Ťional─â ╚Öi jocuri.

Ne preocup─â dezvoltarea psihologic─â a copilului, deoarece acest aspect al dezvolt─ârii emotionale, a inteligen╚Ťei emo╚Ťionale este neglijat─â ├«n timpul cre╚Öterii copilului, mai ales dac─â acesta gase╚Öte metode de a trece peste probleme specifice v├órstei, f─âr─â s─â ca acesta s─â devin─â un copil problem─â. Doar c─â fiecare eveniment r─âm├óne codat ├«n creierul copilului ╚Öi mai apoi ├«n creierul adultului, care mai t├órziu ii poate creea probleme ├«n dezvoltarea lui, ├«n formarea de rela╚Ťii, formarea de prietenii.

De aceea, timpul liber se va petrece prin jocuri care le vor dezvolta abilit─â╚Ťi de comunicare, creativitate, rezolvare de probleme, lucrul ├«n echip─â, asertivitate, de a ├«nv─â╚Ťa cum s─â ├«╚Öi exprime emo╚Ťiile ╚Öi sentimentele ├«ntr-un mod constructiv.

Din echipa noastr─â mai fac parte o minunat─â profesoar─â educator cu 15 ani vechime ├«n ├«nv─â╚Ť─âm─ânt. Iube╚Öte ceea ce face ╚Öi acest lucru se vede din interac╚Ťiunea cu copiii ╚Öi numerosele felicit─âri primite cadou de la copii, precum ╚Öi bucuria cu care vin copiii la noi la afterschool.

De asemenea, din echip─â face parte ╚Öi o doamn─â psiholog psihopedagog ╚Öi logoped cu experien╚Ť─â ├«n lucru cu copiii. Ea are r─âbdare, calm ╚Öi ador─â s─â lucreze cu copiii.

V─â a╚Ötept─âm cu drag la afterschool-ul nostru unde copiii d-voastr─â vor fi ├«ngriji╚Ťi, se vor sim╚Ťi bine p├ón─â vor ajunge din nou acas─â la p─ârin╚Ťii lor iubi╚Ťi.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selecteaz─â

Recomandarea ta trebuie s─â aib─â cel pu╚Ťin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condi╚Ťiile pentru publicare recenzie

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Mar╚Ťi09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord ╚Öi accept Termenii ╚Öi condi╚Ťiile pentru a trimite aceste informa╚Ťii?

Cererea ta a fost trimis─â cu succes.