Salutare!
Numele meu este Lucia am 36 ani și sunt mămica de Adelina de 7 ani . De profesie sunt economist și acum lucrez la tranziția spre independența.
Viața mea s-a schimbat acum 2 ani.
Eram o mămică dispusă să facă orice pentru a evita provocările de sănătate ale copilului. Timp de 4 ani am vizitat mulți specialiști și multe paturi de spital. Într-o zi de iunie a apărut Doterra în viața noastră.
Am participat la o prezentare de uleiuri esențiale și am primit o mostră de 2 ml pentru tratarea provocărilor respiratorii ale fetiței mele. Am plecat de la prezentare cu gândul că, dacă doar 50% din ce am auzit este adevărat , tot sunt dispusă să le încerc. Am mers spre casă cu îndoială că fetița mea nu va accepta aplicarea uleiurilor esențiale cu miros puternic pe pielea ei.
Am fost foarte surprinsă de încântarea ei și cât de ușor a acceptat să facem masajul de 2 ori pe zi. Tot ea îmi amintea dacă cumva eu uitam .
După cele 10 zile de tratament pot spune că începe viața mea de după Doterra. Nu am crezut nici o clipă că voi ajunge să am o viață normală, fară frică de febra, fără goana după Flixotide prin toată tara.
Soțul meu nu a știut ce urmează să cumpăr, dar eu am simțit că este decizia potrivită. Primul kit l-am achiziționat în rate și a fost cea mai bună decizie din viața mea. După o perioadă de utilizare și cei din jur au început să observe schimbări. Soțul meu îmi spunea că nu știe ce vrăji fac, dar să continui:) Observa că sunt mai puțin stresată, mai calmă și mai ales cu mai multa energie. Curând mi-am dorit ca și alte mămici să experimenteze ce am trăit eu.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori